Podziel się wrażeniami!
Witam. Mam problem z w/w kamera, pomoc tech. Jakoś zaniemogła, dlatego pisze na forum licząc na pomoc. Mam ten model kamery od paru lat i działała do tej pory ok - jako kamera internetowa. Obecnie po zmianie systemu na Windows 7 odmówiła współpracy - komputer jej nie widzi (podłączenie, USB). Picture Package nie przechodzi testu zgodności wiec pobrałem jakiś inny program zastępczy ze strony Sony jednak komputer nadal nie widzi kamery. Z tego, co sie doczytałem na forum problem jest z przesyłem obrazu w nowym programie przez USB a fire wire nie działa ze skypem. Czy to oznacza ze mam ja wywalic, bo juz mi sie raczej nie przyda???
Witam i przepraszam za późny odzew.
Walczyłem i walczyłem i pozostaje pozostanie przy dwóch systemach na 1 kompie do czasu kupna kamerki internetowej choć szkoda tej bo choć faktycznie stara to dobrze działa. Mi niestety nie odpowiedziano na maila z Sony ale tez doczytałem się w necie ze tylko ilink. Swoja droga coś tu niestety nie tak ze kiedyś (hmm w sumie parę latek ten postęp techniki trzeba było sporo zapłacić za USB streaming a dziś każą kamerę do śmieci posłać. Szkoda.
Dzięki bardzo za pomoc nawiasem mówiąc lepsza niż w centrum obsługi Sony i życzę miłego.
Pozdrawiam