anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

amatorskie zdjęcia - jmw.w

profile.country.pl_PL.title
jmw.w-----
Nowicjusz

amatorskie zdjęcia - jmw.w

Witam, od ponad dwóch lat interesuję się fotografią. Od roku posiadam Sony A200. Wstawiam kilka swoich zdjęć, bardzo proszę o opinie :)
Justyna.

443 ODPOW. 443
Melanie------
Początkujący

:c4

Creatoor
Początkujący

Bardzo ciekawe spojrzenie, ładna kolorystyka i klimat. Przydało by się przymknąć jeszcze bardziej przysłonę min. f/11
Pozdrawiam

KarolC
Początkujący

Nie chcę być przekorny, ale zdjęcie 61 jest okropne. Kompletnie mi się coś takiego nie podoba.

jmw.w-----
Nowicjusz

Melanie, Creatoor, KarolC- dziękuję za zostawiony komentarz :)

KarolC napisał(a):

Nie chcę być przekorny, ale zdjęcie 61 jest okropne. Kompletnie mi się coś takiego nie podoba.

szanuję Twoją opinię ;) w końcu wstawiając tutaj zdjęcia nie jestem nastawiona na same pochlebne komentarze :) a co do zdjęcia, chciałam jakoś inaczej spojrzeć na, bądź co bądź banalny (aczkolwiek piękny) temat jak zachód Słońca.
pozdrawiam :)

Azazel-----
Początkujący

KarolC napisał(a):

Nie chcę być przekorny, ale zdjęcie 61 Kompletnie mi się nie podoba.

Łatwo wydajesz mój drogi osądy - i gdybyś napisał jak pozwoliłem sobie zmienić w cytowaniu, słowa bym nie powiedział. Zdjęcie Tobie może się nie podobać, ale nie znaczy że jest okropne.

Ja w 61. jestem jak najbardziej na tak :smileythumbsup:
Świetnie uchwycone, podoba mi się niebanalny pomysł, i bardzo ładne wykonanie.
I na pewno centralnego kadru nie ma się co czepiać :smileyhappy:
Ciekawe jakby to wyszło gdyby kropelki nieco jaśniejsze były, takie pół przezroczyste w których widać załamujące się światło ;) Ale to już grafika bardziej by chyba była ;)

W ogóle cała Twoja galeria bardzo mi się podoba :c4
Różnorodność, ciekawe pomysły, staranne wykonanie - dla mnie super :smileythumbsup:
Chętnie będę wracał i zobaczę (mam nadzieje) więcej ;)

KarolC
Początkujący

szanuję Twoją opinię ;) w końcu wstawiając tutaj zdjęcia nie jestem nastawiona na same pochlebne komentarze :) a co do zdjęcia, chciałam jakoś inaczej spojrzeć na, bądź co bądź banalny (aczkolwiek piękny) temat jak zachód Słońca.
pozdrawiam :)

Bardzo fajnie, że próbujesz pokazać coś co jest niewątpliwie banalnym tematem do zdjęcia jakoś inaczej, ciekawej. W końcu wszystkie zdjęcia zachodów słońca są do siebie podobne (na zdjęciach) to Tobie udało się ukazać to w inny sposób, dość oryginalny i taki, że albo może się podobać albo nie ;) Mi się akurat nie podoba, te krople wyglądają jak krew rozbryzgana :D
No, ale tak już jest, nie dogodzi się wszystkim :) Ważne, że szukasz czegoś innego, nie ma nic gorszego niż monotonia i fotografowanie wg ściśle określonych schematów.
Pozdrawiam :)

Azazel - masz rację, w pierwszym poście źle się wyraziłem :)

jmw.w-----
Nowicjusz

Azazel napisał(a):

W ogóle cała Twoja galeria bardzo mi się podoba :c4
Różnorodność, ciekawe pomysły, staranne wykonanie - dla mnie super :thumbsup:
Chętnie będę wracał i zobaczę (mam nadzieje) więcej ;)

dziękuję bardzo i za odwiedziny i za tak miłe słowa! :) ;)

KarolC napisał(a):

nie ma nic gorszego niż monotonia i fotografowanie wg ściśle określonych schematów.

jestem tego samego zdania :)

KarolC
Początkujący

KarolC napisał(a):

nie ma nic gorszego niż monotonia i fotografowanie wg ściśle określonych schematów.

jestem tego samego zdania :)

To się cieszę, że również tak uważasz i przekładasz to na praktykę :) Podziwiam ludzi którzy w dziejszych czasach potrafią ukazać coś inaczej właśnie, niebanalnie, bo to łatwe nie jest. Zwłaszcza w tematach dość powszechnych jeżeli chodzi o zdjęcia :) A efekt jak już wspomniałem jednych zadowoli a drugich nie. Ale, zdjęcie niebanalne, bez względu na mój gust zawsze będzie miało duży plus :)
Na koniec żeby nie było, że nic mi się nie podoba to przejżałem całą Twoją galerię i wiele zdjęć mi się podobało. Nie będę się odnosił do wszystkich bo specjalistą nie jestem, ale było parę które przypadły mi do gustu :) Kończe moje wywody ;D
Jeszcze raz Pozdrawiam

jmw.w-----
Nowicjusz
Melanie------
Początkujący

62 chyba nieostre troche ;> i obciecie glowy z prawej mi przeszkadza
63 mi sie juz bardzo podoba :thumbsup: