Podziel się wrażeniami!
bardzo prosił bym o opinie użytkowników forum co do tych zdjęć Wiem że jestem amatorem i dlatego chciałbym wiedzieć co myślicie o moich zdjęciach. Mam nadzieje że dużo się nauczę na tym forum, bo chodź od niedawna fotografuje to pokochałem to
Ktoś na pewno na to by uwagę zwrócił - zmniejszaj wielkość zdj
Witam serdecznie.
Michał w zasadzie powiedział już to co trzeba, ale dołączę się. Co prawda przeskalowałeś wagę plików ale nie zmniejszyłeś fotek. Efekt jest taki, że zdjęcia wyglądają jak wyglądają po otwarciu. Zamiast zmniejszać wagę zmniejsz rozmiar (a waga też zleci), tak by dłuższy bok miał 800px. Wtedy zdjęcia będą ładnie się prezentować. I nie zapomnij wyostrzać po zmniejszeniu.
A jeśli chodzi o fotki to 2-ka podoba mi się. W 3-ce też jest coś ciekawego, choć to nie to...
Natomiast 1-ka odpada.
Pozdrawiam
mi sie bardzo dwójeczka podoba
Creatoor napisał(a):
Co prawda przeskalowałeś wagę plików ale nie zmniejszyłeś fotek. Efekt jest taki, że zdjęcia wyglądają jak wyglądają po otwarciu. size]
A jak ocenicie te fotki:)
A gdzie numerki fotek?
Zachód ładny kolorystycznie i efekt słońca ciekawy, niestety kompozycyjnie wysiadka
Pompa byłaby super gdybyś znalazł dla niej inne tło, bałagan - za dużo się dzieje dookoła.
Pozdrawiam
a mógłbym wiedzieć co jest nie tak z kompozycją w fotce z zachodem a co do tej drugiej to faktycznie zbyt wiele szczegółów które odwracają uwagę od głównego tematu, tylko że z drugiej strony robiąc to zdjęcie także by było wiele szczegółów i dlatego wybrałem takie ujęcie
a np te slupyggreggorio napisał(a):
a mógłbym wiedzieć co jest nie tak z kompozycją w fotce z zachodem
ggreggorio napisał(a):
a mógłbym wiedzieć co jest nie tak z kompozycją w fotce z zachodem