anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Bertone

profile.country.pl_PL.title
Bertone.
Poszukiwacz

Bertone

Zapraszam do komentowania :)

__________"Niewiele rzeczy przybliża świat tak, jak czyni to fotografia. Dzięki niej odległe miejsca i ludzie stają się bliscy, a nasze życie bogatsze"__________
1 539 ODPOW. 1 539
profile.country.PL.title
Lajam.
Expert

Mnie się najbardziej podoba jednak fotka xxx i to po przeróbce Creatoora ;)

Reszta jakoś mnie nie porwała. :|

Bertone.
Poszukiwacz

Bardzo dziękuje wszystkim za ocene ....
Ale przypominam tutaj niektórym , że jestem amatorem :)
Najważniejsz chyba jest zeby fotka podobała się mi ... ;)
Kolejne dzisiejsze foto ...

__________"Niewiele rzeczy przybliża świat tak, jak czyni to fotografia. Dzięki niej odległe miejsca i ludzie stają się bliscy, a nasze życie bogatsze"__________
alpol6
Poszukiwacz

bertone1982 napisał(a):

Najważniejsz chyba jest zeby fotka podobała się mi ...

owszem ale jeżeli tak myślisz to bez sensu jest jka wystawiać do wglądu publicznego
tym stwierdzeniem dałeś mi do zrozumienia że nieprzyjmujesz krytyki
TAKIE JEST MOJE ZDANIE

profile.country.PL.title
Lajam.
Expert

bertone1982 napisał(a):

Najważniejsz chyba jest zeby fotka podobała się mi ... ;)

Oczywiście jest to istotne, ale pamiętaj że wystawiasz zdjęcia na forum co jest dla mnie szukaniem innych niż swoja opiniii. ;)

Kolejne foto... jakoś krzywy horyzont, w ogóle horyzont jest dzieli zdjęcie na pół, co akurat mi się nie podoba - ja bym ciachnął troszkę nieba, kadr w proporcjach 2:1

Creatoor
Początkujący

Lajam napisał(a):

Kolejne foto... jakoś krzywy horyzont, w ogóle horyzont jest dzieli zdjęcie na pół, co akurat mi się nie podoba - ja bym ciachnął troszkę nieba, kadr w proporcjach 2:1

Dokładnie tak samo. Poza tym nie wiem dlaczego niebo wyszło tak dziwnie. Z prawej ciekawie z lewej tragicznie. Wygląda to tak jakby filtr połówkowy ktoś założył w pionie.

Bertone.
Poszukiwacz

..a to ??????????????????

Creatoor
Początkujący

No i extra! 6 za wytrwałość.

doslav.
Poszukiwacz

Taaaa...

Za poprzednikiem - teraz moje oko zostało zadowolone :D
A tak ogólnie masz całkiem sporo udanych fotek - czasem pewnie selekcja nawala. Nie ma się co spinać, Ty wrzucasz - inni wyrażają swoje zdanie. A czy się z nim zgadzasz to już inna para kaloszy ;) W każdym razie przyjemnie mi się oglądało niektóre zdjęcia...

Bertone.
Poszukiwacz

... z Malty ;)

Creatoor
Początkujący

Chyba z nad Malty. Wiem co chciałeś pokazać ale nie udało się. Do niczego.