Podziel się wrażeniami!
Witam!
Na wstępie chciałbym wszystkich powitać na nowym dla mnie forum
Pewnie część z Was kojarzy mnie z KKM lecz niestety zbieg pewnych okoliczności doprowadził do rozstania z tymże forum. Pierwsze kroki w fotografii zaczynałem z Sony A200 potem były jakieś Nikony ale obecnie znów powróciłem do Sony w nieco mniejszej odsłonie...NEX 7. Tak sobie coś tam po malutku tworzę czasem bywa lepiej a czasem gorzej.
Tak więc na wstępie aby nie przyjść tak z gołymi rękami wrzucam kilka swoich prac.
e. umiesz lepsze robić. te są najwyżej takiese.
ghost napisał(a):
e. umiesz lepsze robić. te są najwyżej takiese.
Dziękuję wszystkim za komentarze i odwiedziny Fakt potrafię lepsze ale potrafię zrobić też dużo gorsze
Sesja niestety nie wypaliła...druga też nie...skąd ja wiedziałem że tak będzie. Na szczęście była trzecia taka niespodziewana w zasadzie z osobą która pierwszy raz była fotografowana nieco ambitniej. No nie wiem sami oceńcie jak wyszło
Widzę odzew zerowy to może wrzucę coś bardziej przyziemnego z ostatniego spaceru
Z jesiennych obrazków zdecydowanie, bezdyskusyjnie nr6, zapytam przy okazji któryż to obiektyw tak pięknie "maluje tło"
To gustu też przypada mi 9...
Bonus... to winno się znaleźć także w wątku co śmieszy nasze obiektywy
Wiadomo wódka zimna musi być.
mdelkowe hm.. poprawne.
jest ok. ale tylko ok.
liście.. jak to liście.
Mi się bardzo podobają, prawdziwe barwy polskiej jesieni....
Jeśli sesja jest ok to dobrze, bo własnie tak się spodziewałem jakiś cudów nie przewidywałem Może już niedługo coś jeszcze się uda zorganizować.
Liście jak to liście wiem ale po prostu uwielbiam ten widok mimo, że kicz do potęgi Obiektyw to CZJ Pancolar 50/1.8.
Jeśli sesja jest ok to dobrze, bo własnie tak się spodziewałem jakiś cudów nie przewidywałem Może już niedługo coś jeszcze się uda zorganizować.
Ja? A czym konkretnie ?:)