anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

doslav

profile.country.pl_PL.title
doslav.
Poszukiwacz

doslav

Startowo - spacerowo - wczesnowiosenne...

Znaczy jeszcze nie zielono ale już słonecznie ;)wrotycz01 .JPGokol-kap .JPG

1 207 ODPOW. 1 207
doslav.
Poszukiwacz

No jasne... Wszędzie się trąbi żeby po zmniejszeniu jednak wyostrzyć (sam gdzieś to u kogoś chyba też pisałem) ale jak przychodzi co do czego to się człowiek mota i błądzi :smileyredface:

Pozwólcie mi się poprawić ;) a obiecuję, że unikał będę na przyszłość podobnych wpadek :smileyredface: :slight_smile:
pt1.JPG
pt2.JPG
pt3.JPG

Mi też 18-ka najbardziej podchodzi. Jutro wybieram się w to samo miejsce ale dużo lepiej przygotowany więc liczę, że efekty też będą (choć trochę) lepsze :)

doslav.
Poszukiwacz

No i się wybrałem...
Ale zupełnie gdzie indziej :D

Generalnie znakomita większość zdjęć (od początku jak tu wstawiam) pochodzi z okolicy (czyli góra 45min. szybkiego marszu) za wyjątkiem dzisiejszego wiewióra który nie jest parkowym gryzoniem orzechowym tylko najprawdziwszym dzikusem z lasu (no przecież, że nie z jeziora) i dlatego jestem bardzo dumny, że dał się podejść :nauseated_face:
wiewior.JPG
pozer.JPG
klony.JPG

kropka33
Początkujący

21 - to zdjęcie podoba mi się najbardziej. Ładne klony, dobry kolor tła.... szkoda tylko że im pyski poucinało :|
20 - jakoś tło nieszczególne, to i wrażenia nie robi :| Brakuje mi żywszego koloru tak jak na zdjęciu 21
19 - dobrze że dał się "ustrzelić" :) , ale jakoś nie potrafię znaleźć ostrości, a szkoda :rolling_eyes:

Echhh też się muszę pozbierać czasowo i wyjść z aparatem w teren, ale ostatnio czasu mało na wszystko :rolling_eyes:

doslav.
Poszukiwacz

Po wycieczce do zoo uwrażliwiłem się na zwierzaki i roślinność wszelaką :D
A zwierzaki to nie tylko w zoo leniwe i nieruchawe - w przyrodzie również... Nawet zającom refleks nawala :nauseated_face:
zajac02.JPG
zajac01.JPG
przyj26.JPG

doslav.
Poszukiwacz

A jak już tak łaziłem po tych polach i łąkach to patrzyłem pod nogi co tam w trawie piszczy :nauseated_face:
trawa.JPG
motylotnik.JPG

profile.country.PL.title
Tadeusz.O
Doradca

To ładnie Ci piszczało ;)
O ile biedronka... taka sobie ;) to motylek zacny :D

------------------------------
fotoamator
Starosta.
Początkujący

Oj :flushed:
Zaraz to nadrobimy ;)
22 i 23 - króliczek wygląda jak...przyklejony :shock: ładnie ta sigma maluje
24 - bardzo mi się podoba :nauseated_face:
25 - jakoś mnie nie przekonuje :| może kadr z innej strony :question:
26 - no motylek zacny :D

Pozdrawia Starosta :grin:
doslav.
Poszukiwacz

25 - błąd w selekcji :smileyredface: Faktycznie nie ma tam na czym oka zawiesić.
Błąd polegał na tym, że zrobiłem kilka takich fotek i chciałem wybrać najlepszą a trzeba było wybrać żadną :D Zresztą co to za biedronka bez kropek ??

Dobrze czasem usłyszeć wprost to, co człowiek tylko podejrzewa.
Dzięki :D

Matti-----
Początkujący

Niestety jeżeli chodzi o tego motylka (zdjęcie 12) nie zgodzę się z poprzednikami:) Jak dla mnie zdjęcie jest "przejarane" i niestety nie odnajduje w nim niczego nowego. Widzialem juz wiele takich zdjęć.
Kieliszki na plus ale i tak bym przyciął gore w celu uniknięcia odbicia ktore psuje caly klimat :)
18a - Całkiem mile dla oka. Szkoda ze tylko nie do końca ostre ale niestety nie jest latwe uchwycenie ptaków - o czym niejednokrotnie sam sie przekonałem.

maro_ka
Początkujący

22 i 23 moi faworyci :) zdjęcie wygląda jak namalowane. Pięknie się tez zajączek komponuje :)