Podziel się wrażeniami!
tak jak w temacie
Uzywane aparaty Sony A700 & Sony A300
Dzisiaj zakupilem A900 i juz sie nie moge doczekac pierwszych zdjec
http://plfoto.com/163817/autor.html
Gracias
wrzutka IMO bardzo dobra
btw na 140 to jedna z cheerleaderek jak mniemam
zobaczylem dzis twoj post i avatar. stwierdzilem, ze chetnie zobacze co taka grozna mina na avatarze produkuje za obrazki. liczylem na jakies badboy sesje, a widze tylko zielonych (zafarb przez zle dobrany balans bieli) profesjonalnych koszykarzy, w nieprofesjonalny sposob uwiecznonych. No ale z tego co widze mlody jestes - wyrobisz jeszcze poziom
jeśli chodzi o kadry - to z ost. strony podoba mi się 139 i 141 [140 fajne ząbki wystawiła
luvr napisał(a):
widze tylko zielonych (zafarb przez zle dobrany balans bieli) profesjonalnych koszykarzy, w nieprofesjonalny sposob uwiecznonych.
Ano jest taka leciutka zimna dominanta... pewnie to z oświetlenia hali wynika.
w nieprofesjonalny sposob uwiecznonych - poprosze o rozwiniecie tej kwestii. Jezeli mowa o kolorach, fakt sa zielone ale wynika to wylacznie z oswietlenia hali. Nie jestem jedynym, ktory na to narzeka i ciezko jest dobrac optymalne ustawienie nasycenia kolorow, poniewaz za kazdym razem kiedy sie przemieszczam, parkiet, elektryczne banery zmieniaja ekspozycje zdjecia.
Ale kurde rozumiem, że to Twoja praca... ale temat mi się już objada przejdz się na jakieś zawody szachowe albo hmmm bierki wodne... - uwierz mi że mi też, niestety do matury raczej bedzie malo czasu zeby zajac sie czyms innym ;/
patrze na zdjecia jako calosc czyli kolory, kadr, sytuacja(temat), glebia, ostrosc
w wolnej chwili porownaj swoje zdjecia ze zdjeciami Damiana Kramskiego, Rafal Malko itp. - to nie sa jacys wirtuozi fotografii reporterskiej, ale jednak jest roznica. I to spora
ps - porownaj jeszcze swoje zdjecia ze zdjeciami tych , ktorzy stoja obok ciebie na meczu. Daj znac czy widzisz roznice
luvr, załóź swoją galerię... proszę, chętnie zobaczę Twoje prace