anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Foto by Matti

profile.country.pl_PL.title
Matti-----
Początkujący

Foto by Matti

tak jak w temacie ;)

Uzywane aparaty Sony A700 & Sony A300

Dzisiaj zakupilem A900 i juz sie nie moge doczekac pierwszych zdjec :D

http://plfoto.com/163817/autor.html

369 ODPOW. 369
Matti-----
Początkujący

Gracias ;)

Starosta.
Początkujący

wrzutka IMO bardzo dobra :thumbsup:

btw na 140 to jedna z cheerleaderek jak mniemam ;)

Pozdrawia Starosta :grin:
Matti-----
Początkujący

Niestety nie z Polski...

http://www.red-foxes.net/photo.php

luvr-----
Początkujący

zobaczylem dzis twoj post i avatar. stwierdzilem, ze chetnie zobacze co taka grozna mina na avatarze produkuje za obrazki. liczylem na jakies badboy sesje, a widze tylko zielonych (zafarb przez zle dobrany balans bieli) profesjonalnych koszykarzy, w nieprofesjonalny sposob uwiecznonych. No ale z tego co widze mlody jestes - wyrobisz jeszcze poziom

dejmien
Nowicjusz

jeśli chodzi o kadry - to z ost. strony podoba mi się 139 i 141 [140 fajne ząbki wystawiła :slight_smile:

docentstopczyk
Początkujący

luvr napisał(a):

widze tylko zielonych (zafarb przez zle dobrany balans bieli) profesjonalnych koszykarzy, w nieprofesjonalny sposob uwiecznonych.

dziwne ale ja jakoś nie widzę nadmiaru G w tych fotach. jeśli tylko tego dotycz zarzut "nieprofesjonalności" to sory, ale jest z ... sufitu wzięty ..

profile.country.PL.title
Tadeusz.O
Doradca

Ano jest taka leciutka zimna dominanta... pewnie to z oświetlenia hali wynika.

------------------------------
fotoamator
Matti-----
Początkujący

w nieprofesjonalny sposob uwiecznonych - poprosze o rozwiniecie tej kwestii. :) Jezeli mowa o kolorach, fakt sa zielone ale wynika to wylacznie z oswietlenia hali. Nie jestem jedynym, ktory na to narzeka i ciezko jest dobrac optymalne ustawienie nasycenia kolorow, poniewaz za kazdym razem kiedy sie przemieszczam, parkiet, elektryczne banery zmieniaja ekspozycje zdjecia.

Ale kurde rozumiem, że to Twoja praca... ale temat mi się już objada :D przejdz się na jakieś zawody szachowe albo hmmm bierki wodne... :D - uwierz mi że mi też, niestety do matury raczej bedzie malo czasu zeby zajac sie czyms innym ;/

luvr-----
Początkujący

patrze na zdjecia jako calosc czyli kolory, kadr, sytuacja(temat), glebia, ostrosc
w wolnej chwili porownaj swoje zdjecia ze zdjeciami Damiana Kramskiego, Rafal Malko itp. - to nie sa jacys wirtuozi fotografii reporterskiej, ale jednak jest roznica. I to spora

ps - porownaj jeszcze swoje zdjecia ze zdjeciami tych , ktorzy stoja obok ciebie na meczu. Daj znac czy widzisz roznice

dejmien
Nowicjusz

luvr, załóź swoją galerię... proszę, chętnie zobaczę Twoje prace :)