Podziel się wrażeniami!
Witam wszystkich użytkowników forum . Przez jakiś czas tu zaglądałem i szwendałem się przeglądając jedynie tematy. Dziś doszedłem jednak do wniosku, że fajnie byłoby również coś pokazać i przede wszystkim czegoś się nauczyć. Tak więc mam nadzieję na dużą ilość konstruktywnej krytyki . Pozdrawiam serdecznie
Kapliczka w dwóch różnych wersjach w zależności od nastroju. Poza tym dzięki masthere, Prash za komentarze .
Pomijając bardzo mocne nasycenie 64, (rzecz gustu) to chyba suwaczek niebieskiego Ci się trochę omsknął za bardzo?
A 65? m.z. lepiej, choć tu rozjaśniłbym trochę zielenie.
Tadeusz napisał(a):
A 65? m.z. lepiej, choć tu rozjaśniłbym trochę zielenie.
Tadeuszu suwaczkami jedynie zwiększyłem odrobinę nasycenie, poza tym nic nie zmieniałem, być może filtr polaryzacyjny stał się przyczyną tego. Dzięki za odwiedziny kuraq i Tadeusz.
KarolG napisał(a):
Wycieczka się udała, do zamku w Mosznej wybrałem się na rowerze, który jednak 20 km przed domem odmówił posłuszeństwa. Ale i tak było zacnie, zamek jak dla mnie rewelacja polecam każdemu .
Dzięki Krzysiek za odwiedziny , pojechałem z nasyceniem w dół i wygląda to teraz tak.
trochę za ciemno imho.
shprot napisał(a):
trochę za ciemno imho.
Rutek68, shprot dzięki za odwiedziny . Na warsztat wziąłem zachód słońca, za krytykę spasiba .
Osobiście usunął bym kable w post processingu