Podziel się wrażeniami!
i ja postanowiłem pokazać forumowemu gronu swoje prace
zapraszam do oglądania i wyrażania swoich opinii - przyjmę krytykę na klatę, więc bez obaw
chodus napisał(a):
kris kiedyś na kkm zadałem tobie pytanko na temat sesjo z hm .. karolą? Takie fajne akty wrzucałeś?
chodus napisał(a):
Pytanie było czy próbowałeś zrobić takie zdjęcie że widać postać jako czarną? tzn światło z tyłu postaci?
ajsek napisał(a):
Fotel rewelacja:
kris napisał(a):
chodus napisał(a):
kris kiedyś na kkm zadałem tobie pytanko na temat sesjo z hm .. karolą? Takie fajne akty wrzucałeś?
a no wrzucałem wrzucałem
ale jak widać - komuś zależało bym chwilowo nie wrzucał
chodus napisał(a):
Pytanie było czy próbowałeś zrobić takie zdjęcie że widać postać jako czarną? tzn światło z tyłu postaci?
staaaaary
jakbyś widział w jakich ja warunkach robię sesje
opowiem jak się będziem widzieć
a taka fota o jaką Tobie chodzi, mi też sie widzi - ale nie mam możliwości...
pierwsze i drugie, dla mnie super - przy czym drugie mocniejsze.
trzecie, jakoś nie wiem, ale czwarte że zacytuję "syta focia"
serio - letadlo - wypas.
fotel tyż simpatyczny.
zastanawiam się na ile w drugim wpływ na Ciebie miał napis na tym dresie? w sensie marzeń handlarza na chodniku itp.
tak czy owak - to drugie dla mnie najlepsiejsze.
Kris obie serie fajne. Fotka z fotelem super.
kilka sprzed roku podczas krótkiego pobytu w Londynie...och zajebiaszcze to miasto
Fotel i gołąb to masakra (pozytywna). Oba pobrałem i pokazuje znajomym jakobym to ja zrobił. Gratulują mi postępów i talentu Rzecz jasna przyznaje się na końcu - większość i tak mówi że od początku wiedzieli że to nie moje
dzięki, dzięki
z tych dwóch fotografii jestem najbardziej zadowolony
Zdjęcia fenomenalne. Moim zdaniem najfajniejsze "dreams seller", a najładniejszy "Fotel".
kris
bardzo ciekawe zdjęcia, jak dla mnie to faktycznie fotel i facet z napisem dream na koszulce są najlepsze.
Szczególnie człowiek to drugie... Napis na koszulce pokazuje o czym się marzy i jak wygląda rzeczywistość...
Z ostatnich arch02.
Może byś coś nowego pokazał? Niech się młodzież uczy