Podziel się wrażeniami!
i ja postanowiłem pokazać forumowemu gronu swoje prace
zapraszam do oglądania i wyrażania swoich opinii - przyjmę krytykę na klatę, więc bez obaw
Niezła ta millenijna fotka
sadam napisał(a):
Kris no nie bądź taki, dziewczyna prosi o kolejny akcik a Ty o stabilizacji
paulina napisał(a):
Prosi, Ja wręcz nalegam
paulina napisał(a):
alpol6 napisał(a):
Może ty byś poszła na modelke do krisa troche by popracował nad tobą i byś nie uciekała
Na modeline sie nie nadaję ale zdjęcia robi ładne jestem bardzo wstydliwa a akty to juz górna półka
kris napisał(a):
...
górna półka dla fotografa, dla modelki to tylko kwestia zaufania lub wprawy
Co nie przeszkadza mi zauważyć, że Twój tysięczny post został zgrabnie okraszony
kris napisał(a):
a teraz lekka zmiana tematu
ja wiem, że się na zdjęciach kwiatów średnio znam, ale może wam się spodobają te zdjęcia tak jak mi :
Widać że kwiatki to nie twoja branża , po tym co pokazałeś wcześniej (szczegołnie w tysięcznym poscie ) poprzeczka jest wysoko ustawiona...
Oczywiście chciałabym mieć takie kwiatki na swoim koncie, bo jestem amator do entej i byłabym z nich dumna
Podoba mi się najbardziej nr 73 - spokojne tło, kontastowa gałązka skupiajaca uwagę, ogólnie prostota Wadzi mi tylko , ale minimalnie, to co znalazlo się w GO w PG oraz ta biała przepalona plamka ciut w lewo...Tak sobie zasłonilam górę na ekranie i wyszło bdb, więc znając siebie, bym to tak ciachnęła
74 - byłaby fajna, ale po wykadrowaniu, bo teraz jest dla mnie zbyt centralna. Ucięłabym dół i lewą stronę
71 - kolory ciekawe, wpada wszystko w lekki fiolet... ale w zestawiniu z resztą serii nie spodobało mi się prz pierwszym ogladaniu. Pewnie gdybyś to zdjęcie umieścił za jakieś 5-7 dni, to bym była zachycona bo nie porównywałabym kolorów do tych 3 wcześniejszych
72 - ok, ale dalej myślę o 73 i ciężko mi się skupić
na lapku 71 mi się kolorki nie podobają, ale... de gustibus...
Pozostałe ciekawie pokazane.
W sumie 71 najładniejsze, ale ten kolorek...
kris napisał(a):
ja wiem, że się na zdjęciach kwiatów średnio znam, ale może wam się spodobają te zdjęcia tak jak mi :
Drugie (72) najlepsze: patyczek po lewej do "wyrwania", bo rozprasza i trochę góry pod nożyczki (a w ogóle, to po pioruna Ci tyle tych ślicznych nieostrości w jednym kadrze? :smileytwisted:) i cacy
71 chyba najładniejsze z tych 4 (wszystkie ładne) bardzo mi sie podoba kolorystyka na tym zdjęciu