Podziel się wrażeniami!
i ja postanowiłem pokazać forumowemu gronu swoje prace
zapraszam do oglądania i wyrażania swoich opinii - przyjmę krytykę na klatę, więc bez obaw
przecież to już nie będzie street ...
kris napisał(a):
przecież to już nie będzie street ...
ale pomyśl. czy jak widzisz fajną scenkę, no po prostu coś co trzeba sfotografować, to idziesz i pytasz "mogę panu/pani/państwu zrobić fotę?". przecież to już nie będzie street ... tu sięnie ma co zastanawiać, tylko robić fotki. nie ma czasu na ustawienia, to nie kwiatek, który będzie zawsze cierpliwy i gotowy do zrobienia mu miliona fotek na 500 różnych parametrach... życie umyka
robie fotke, idę, pokazuję i się pytam czy moge upublicznić?
kris napisał(a):
robie fotke, idę, pokazuję i się pytam czy moge upublicznić?
ale pomyśl. czy jak widzisz fajną scenkę, no po prostu coś co trzeba sfotografować, to idziesz i pytasz "mogę panu/pani/państwu zrobić fotę?". przecież to już nie będzie street ... tu sięnie ma co zastanawiać, tylko robić fotki. nie ma czasu na ustawienia, to nie kwiatek, który będzie zawsze cierpliwy i gotowy do zrobienia mu miliona fotek na 500 różnych parametrach... życie umyka
a jak focę analogiem? bo czasami wyciągam z szafki minoltę i ide w miacho. to co?
Bardzo przyjemny dla oka street uprawiasz. Jestem pod duzym wrazeniem.
Super
Kris jak się robi takie zdjęcia ?
kris napisał(a):
a jak focę analogiem? bo czasami wyciągam z szafki minoltę i ide w miacho. to co?