Podziel się wrażeniami!
Zachęcony przykładowymi zdjęciami innych uczestników forum, postanowiłem i ja pochwalić się swoimi zdjęciami.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
I jeszcze jedna z naprędce wyszperanych fotek..
krzysiek napisał(a):
I jeszcze jedna z naprędce wyszperanych fotek..
szkoda, że nie numerujesz normalnie zdjęć
Piłkanozna42 - niby fajne...ostre zdjęcie, kolory fajne, ale kadr do d.... - spytasz pewnie czemu - a no dlatego, że piłka leci, ale nie wiadomo gdzie.....widać kawałek ciała bramkarza - chyba lepiej jakby go było widać A tak, oczy nie wiedzą gdzie patrzeć....
Krajobraz2 - bez tego jasnego kawałka skały po prawej na środku wysokości byłoby lepiej...niby szkopuł, ale rzuca się w oczy
Krajobraz1 - mam wrażenie, że nie stałeś w 100% na środku ścieżki - Twój błąd, bo widać, że czas miałeś (tzn drzewka, nie pająk więc Ci nie uciekały )
Piłkanozna94 - fajne
Piłkanozna74 - nie fajne, bo mam wrażenie, że zaraz spadnę z krzesła (zwłaszcza, że na moim krześle o to nie trudno )
Zwierzeta35 - fajne kolorki, fajnie ostre i fajna sytuacja
Zwierzeta34 - nie podoba mi się. Bo kaczuszce u góry obciąłeś skrzydełka, a na dole duuużo niezagospodarowanego miejsca
Zwierzeta20 - szkoda, że pają nie jest cały ostry....
.
Oto zaległe zdjęcie...
I coś nowego...
1-bardzo fajne...no i ile emocji
2-no a jakby tak usunąć to coś co wchodzi w kadr poniżej górnego prawego rogu ?
3-ja bym obrócił o kilka stopni w prawo, bo teraz wydaje mi się (imho), że leci na lewo
Witam
"Radość piłkarzy Lecha" - kapitalna jak dla mnie fotka i te emocje
"poznańscy ułani" - podpisuje się pod uwagą krisa
"Andersia" bardzo ciekawy kadr
Witajcie...
Dzięki bardzo sprzyjającym okolicznościom miałem okazję być w Łodzi na ostatnich Targach Foto-Video-Film
Oczywiście największe moje zainteresowanie wzbudziło stoisko Sony, ale i jedna z firm znana z platformy aukcyjnej.
Oto kilka zdjęć:
Kolejne zdjęcia z łódzkich targów...