Podziel się wrażeniami!
OK, czas przywdziać stalowe jaja i poddać się ocenie :smileytwisted:
Lars napisał(a):
Tak, coś jest nie tak z tą fotą - nie umiem jej wypoziomować. Zawsze któraś część jest krzywo, za bardzo krzywo...
Też się bawiłem poziomem. I tak jak u piotruso wyszło najlepiej. Bo maszty do pionu stanęły.
Ale bez tych zabiegów jest absolutnie ok. IMHO.
To zamiast prostować, poziomować - zakręćmy!
Dwie foty z fiszki.
Lars napisał(a):
To zamiast prostować, poziomować - zakręćmy!
Dwie foty z fiszki.
No to czas na kiczyk
Lars napisał(a):
No to czas na kiczyk
piotruso napisał(a):
Bardzo fajne zastosowanie fiszki.
Dzięki Panowie za wypowiedzi.
piotruso, racja, zdjęcie z dupy. Czasami potrzebny jest zimny prysznic, żeby uświadomić sobie, że coś wcale nie musi być fajne i ciekawe.
Lars napisał(a):
piotruso, racja, zdjęcie z dupy. Czasami potrzebny jest zimny prysznic, żeby uświadomić sobie, że coś wcale nie musi być fajne i ciekawe.
Po raz kolejny powodujesz, że się czerwienię. I po raz kolejny powiem Ci, że jesteś wobec siebie nazbyt krytyczny.
Do zdjęć bunkrów jeszcze nie doszedłem, mam ich od groma, jeżdżę na Hel kilka razy w roku od wielu lat - takie zboczenie. :smileytwisted:
Miejscowi śmieją się, że już swój jestem, mogę oprowadzać wycieczki po wszelkich umocnieniach od Helu do Jastarni. Jest to dla mnie miejsce absolutnie magiczne!
Tak, jak i Ty, za każdym razem fotografuję bunkry - głównie z powodów dokumentacyjnych, udostępniam je później do wykorzystania dla MOW ( www.helmuzeum.pl).
Prawda jest też taka, że nie znalazłem jeszcze pomysłu na ich pokazanie...