Podziel się wrażeniami!
Witam,
Stawiam pierwsze kroki w fotografii. Uczę się z poradników, for internetowych oraz książek.
Ostatnio przeglądałem jak fotografować krople Mam alfe 200 z kitem 18-70. W przyszłości jak określę w jakiej fotografii czuję się najlepiej dokupię sobie inne szkła, ale na to przyjdzie czas.
Proszę o opinie na temat zdjęcia kropli które zrobiłem. Wiem że rewelacji nie ma ale chciałbym wiedzieć jakich błędów unikać na przyszłość żeby uzyskać dobry efekt. Nie posiadam obiektywu makro.
wrzuciłem to do PSP i ustawiłem auto color
Jezeli chodzi o chmury to temat jest trudny. Nie wystarczy poczekac na kolejny zachod / wschod slonca, bo takich zdjec jest juz masa ( szczegolnie w internecie). Majac na uwadze ze sa to Twoje poczatki mysle ze jestes na dobrej drodze. Pamietaj staraj sie wyszukiwac czegos oryginalnego. Z tych wszystkich zdjec chmur najbardziej podoba mi sie 12
Ładne. Szczególnie 12 i 13q. Choć (chmury) takie bez "udziwnień" potrafią być równie piękne.
Mój typ to 12.
Fajny efekt.
Idzie dysc idzie sikawica
Matti napisał(a):
Jezeli chodzi o chmury to temat jest trudny.
Creatoor,Tadeusz, Michał, Matti, Doslav , krzys1977
Dziękuje za odwiedzenie i komentarze. Jestem miło zaskoczony że Creatoor w końcu zawitał w mojej skromnej galerii
Jestem miło zaskoczony że Creatoor w końcu zawitał w mojej skromnej galerii
dziś dość późno udało mi się trafić w takie fajne miejsce przy lotnisku
cd..
17 najlepsza