anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

mat_czok - Spacer

profile.country.PL.title
mat_czok
Expert

mat_czok - Spacer

Na początek Wrocław i kilka portretów
1.JPG
2.JPG
3.JPG

283 ODPOW. 283
Misi3q
Początkujący

Jedna prośba, numeruj zdjęcia...
2-podoba mi się :D , chociaż czubek głowy obcięty, ja bym je zrobił w BW(taka uwaga amatora :D )...

profile.country.pl_PL.title
doslav.
Poszukiwacz

Misi3q napisał(a):

2-podoba mi się :D , chociaż czubek głowy obcięty, ja bym je zrobił w BW(taka uwaga amatora :D )...

Potwierdzam :D Z pewnością wyszłoby to fotce (oczom przede wszystkim) na dobre. Natomiast podoba mi się jedynka. Podobałaby się dużo bardziej gdyby była mniejsza, znaczy bardziej poprzycinana - głównie góra i prawa strona. Ale generalnie na plus :) No i modelka OK :smileymrgreen:

Ostatniego nie rozumiem... Nie wiem o co chodzi :smileyrolleyes:

Misi3q
Początkujący

Popieram, w 1 obiciął bym trochę górę i prawą stronę...
I 3 też mi jakoś nie podchodzi...

profile.country.PL.title
Lajam.
Expert

Mnie niespecjalnie się podobają:

1 - do wykadrowania (szczególnie ten fragment osoby po lewej), włosy na twarzy i jednak za ciemne to zdjęcie jest.

2 - bardzo niefajna mina na zdjęciu, odpływające gdzieś oczy...no nieciekawie pokazałeś taką ładną dziewczynę. :|

3 - Tutaj już zupełnie nie wiem o co chodzi. Zdjęcie jest niedoświetlone, kadr nieciekawy, jedyna fajna rzecz to Ciasteczkowy Potwór w tle :slight_smile:

profile.country.PL.title
Paulina.
Poszukiwacz

Lajam to elmo z sezamkowej ulicy :slight_smile:

profile.country.PL.title
Lajam.
Expert

paulina napisał(a):

Lajam to elmo z sezamkowej ulicy :slight_smile:

Oj Paulino...akurat trudno mi się z Tobą zgodzić. Elmo był i jest od zawsze czerwony.

No chyba, że mam to Twoje zdanie rozumieć dosłownie, to skoro uważasz że jestem Elmo, to niech Ci będzie - to i tak jedna z moich ulubionych postaci ;)
Przepraszam za OT :smileymrgreen:

profile.country.PL.title
Paulina.
Poszukiwacz

wiem nie zdążyłam poprawić.... :smileyredface:

Creatoor
Początkujący

Lajam napisał(a):

Mnie niespecjalnie się podobają:
1 - do wykadrowania (szczególnie ten fragment osoby po lewej), włosy na twarzy i jednak za ciemne to zdjęcie jest.
2 - bardzo niefajna mina na zdjęciu, odpływające gdzieś oczy...no nieciekawie pokazałeś taką ładną dziewczynę. :|
3 - Tutaj już zupełnie nie wiem o co chodzi. Zdjęcie jest niedoświetlone, kadr nieciekawy, jedyna fajna rzecz to Ciasteczkowy Potwór w tle :slight_smile:

Wszystko zostało powiedziane. Popieram.

profile.country.PL.title
mat_czok
Expert

Dzięki za ocene. Z perspektywy rzeczywiście coś w waszych uwagach jest.
A co powiecie o poniższych zdjęciach?
4.JPG
5.JPG
Na koniec zdjęcie może i przypadkowe, ale powstały efekt moim zdaniem całkiem ciekawy.
6.JPG