Podziel się wrażeniami!
Pierwsza odsłona...
I chyba pierwszy raz w życiu publikuje zdjęcia w bw (nie licząc biedroneczki ale nie umiałem się powstrzymać )
kris napisał(a):
ach Ci dzisiejsi studenci...
"za moich czasów" lektur było pod dostatkiem
Mi to dopiero po dobrej książce SSS się włącza... Ale nie, nie czytałem jeszcze dziś nic wartościowego. Ot jakiś tam folderek o Tychach tylko
Ciemno...
Tak jak lubię... - to było celowe powtórzenie dla wzmocnienia efektu, a pytanko o statyw było prowokacją (myślałem, że z takiego polowego strzelał jak kris w Chorzowie) Nieprecyzyjnie się dziś wyrażam, a spowodowane jest to brakiem literatury a nie jej nadmiarem...
O właśnie przybyły cztery tomy jeszcze folderów to się troszkę dokształcę
A fotki z knajpy i tak fajne
doslav napisał(a):
Nieprecyzyjnie się dziś wyrażam, a spowodowane jest to brakiem literatury a nie jej nadmiarem...
doslav napisał(a):
Mi to dopiero po dobrej książce SSS się włącza...
paulina napisał(a):
doradzam trylogie ta to powala na kolana..
Eee... Mi potrzebna mocniejsza literatura i żeby sensacja w trakcie była a nie po...
A mój wódz w dawnej pracy zawsze mi powtarzał, że "Nieważny gatunek trunku ani jego rocznik, ważne żeby był tani i żeby fest sponiewierało". Nie trzymam się zbytnio tej zasady ale przyznać muszę że coś w niej jest takiego.....
Ale ja dziś tylko foldery
To poczytaj Harego Potera... tam jest akcja za akcja...
paulina napisał(a):
Oj Ja właśnie Sobie czytam i czytać będę długo
doslav napisał(a):
Ale ja dziś tylko foldery
doslav napisał(a):
ważne żeby był tani i żeby fest sponiewierał
Oj kiedyś znalazł się taki harlekin co sponiewierał i pojawiło sie stwierdzenie nigdy więcej i tego się trzymam lekkie polskie lektury to jest to
smacznego w trakcie czytania Michale
paulina napisał(a):
nigdy więcej
paulina napisał(a):
nigdy więcej