anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Nowe fotki

ROZWIĄZANE
profile.country.PL.title
bturbiarz
Poszukiwacz

Nowe fotki

Witam, dzisiaj dodaję nowe fotkiDSC00134c.jpg

176 ODPOW. 176
profile.country.PL.title
bturbiarz
Poszukiwacz
profile.country.pl_PL.title
BuBu__
Początkujący

podoba mi się ostrośc, jak żyleta
aż dziw, że się nie speszyły widokiem obiektywu ;)

profile.country.PL.title
bturbiarz
Poszukiwacz

były za bardzo zajęte sobą BuBu. :slight_smile:

profile.country.PL.title
bturbiarz
Poszukiwacz
profile.country.en_GB.title
Michal.
Poszukiwacz

Róża całkiem fajna, ale chyba jednak za dużo w kadrze :rolling_eyes:

florius
Początkujący

Witaj :)
Nie będę pisał konkretnie o Twoich poszgzególnych fotach, bo przeglądając galerię nasunęły mi się pewne ogólne wnioski.
-makro- bardzo ostro doświetlasz lampą i to nie wychodzi fotkom na dobre. Widać mocne czarne cienie od lampy, które mz niezbyt korzystnie wpływają na foty :(
- kwiaty- to samo zbyt ostre światło. Kwiaty to miękkie i delikatne tematy powinieneś raczej korzystać ze statywu i jakiejś blendy ewentualnie mocno redukować siłę błysku i używać dyfuzora
-kadrowanie- wiele Twoich zdjęć pomimo niezłej jakości technicznej wygląda na przypadkowo skadrowane. Przeważnie są to kadry centralne które sprawiają, że zdjęcia wyglądają dość pospolicie, a pokazałeś w kilku fotach, że potrafisz to zrobić duuużo lepiej :)
I to taka moja subiektywna opinia, z którą jeśli zechcesz możesz się kompletnie nie zgodzić :D

oldguest
Początkujący

62- nie podoba mi się kadrowanie, zbyt dużo wolnej przestrzeni - nic nie wnoszącej do zdjecia
63 - jak wyżej, zbyt mocno doświetlone lampą - cienie , które nie dodają uroku .

profile.country.PL.title
bturbiarz
Poszukiwacz
profile.country.PL.title
bturbiarz
Poszukiwacz
profile.country.pl_PL.title
doslav.
Poszukiwacz

Właśnie się zastanawiałem, że ktoś na forum z Ropczyc jest i chciałem zapytać jak tam sytuacja... Osobiście przerabiałem podobną 12 lat temu w Kłodzku więc wiem jak to wygląda z bliska. I nie zazdroszczę...
A i widzę, że to nie było parę cm tylko konkretna wielka woda.

Fotki świetne - dobrze oddają popowodziowy klimat - przynajmniej tak jak ja to pamiętam. :c4