Podziel się wrażeniami!
oto pare moich fotek prosze o opinie na podstawie ich bede mogla sie uczyc.Picture 1 .jpg
Kasiu na pewno zrobisz trzeba tylko trochę teorii, dużo praktyki i podglądać "wielkich".
słuchaj Szwendaka
wiem, staram sie
nowe fotki, dzien byl pochmurny
Witaj kasia25
Pozwolisz, że swoim laikowym okiem skomentuje zdjecia , a wiec
7 jak dla Mnie troche za ciemne mozesz rozjasnic
8 ładnie uchwyciłas kaczuche tylko troche przeszkadza Mi ten konar...( podobnie jak Ja pracuj nad kadrem)
9 fajnie by wygladało jakby kaczka z tyłu była cała bo kuperek ma obciety i bardziej ostra
jesli chodzi o całość jest ładnie poczekaj jeszcze na opinie ekspertów pozdrawiam...
jak dlamnie fotki są ładne a co wypowiedzi Pauliny na temat że za ciemne to kwestia tego jak kto ma monitor ustawiony (nie każdy ma identycznie) umnie jest ładnie a mam ustawione na sRGB
alpol6 napisał(a):
jak dlamnie fotki są ładne a co wypowiedzi Pauliny na temat że za ciemne to kwestia tego jak kto ma monitor ustawiony (nie każdy ma identycznie) umnie jest ładnie a mam ustawione na sRGB
Dzieki na opinie Czekam na kolejne
co do 7 zdiecia robione byly w pochmurny dzien i juz pozno po poludniu dlatego sa ciemne, robione sa bez lampy, rozjasnic szczerze to jeszcze nie wiem jak :smileyredface: dopiero ucze sie photoshopa. Troche trudno bylo sfotografowac te kaczki bo ciagle sie ruszaly, wplywaly miedzy konary mam inne zdiecia ale tam ciagle cos je przyslania.
ale ukołon za kaczki Ci sie nalezy jako nowicjusz super ,Ja tez jestem amatorka i napisałam Ci jak Ja to widze
Osobiscie tez Mnie krytykuja za zdjecia i bardzo dobrze dzieki temu wiem co mam poprawic i ile jeszcze czeka mnie pracy nad nimi powodzenia-krytyka mobilizuje pamietaj...
wiem Paulino i dziekuje ci za opinie zawsze sie ucze bo jesli ktos mi powieze moj kard moglby byc lepszy to zastepnym razem wykorzystam jego porady, teraz przydala by mi sie jakas porada na temat odtrosci bo mam z nia problem.