Podziel się wrażeniami!
oto pare moich fotek prosze o opinie na podstawie ich bede mogla sie uczyc.Picture 1 .jpg
VSO Image Resizer ale nie widze tam takiej opcji
kasia25 napisał(a):
VSO Image Resizer ale nie widze tam takiej opcji
dzieki wielkie a polecacie jakis program-bede wdzieczna.
-CorelDRAW
-Photoshop
-Lightroom
i wiele, wiele innych
kasia25 napisał(a):
dzieki wielkie a polecacie jakis program-bede wdzieczna.
Starosta napisał(a):
-CorelDRAW
-Photoshop
-Lightroom
i wiele, wiele innych
Polecam IrfanView!
Prosty, darmowy, mało ważący i co ciekawe jego nowsze wersje "łykają" rawy (arw) z Sonego.
Pozdrawiam
ufosan napisał(a):
Polecam IrfanView!
Prosty, darmowy, mało ważący i co ciekawe jego nowsze wersje "łykają" rawy (arw) z Sonego.
Pozdrawiam
1 i 2 - popracuj nad pionem w kadrze
o ile robiąc kadr czasami tego nie widzimy, to widać przekrzywienie na komputerze - i możesz w programie graficznym to obrócić
koledzy Ci polecali swoje pozycje, nie mniej ja Cię będę namawiać na darmowego GIMP'a lub Picassę. Zaś do zwykłego zmniejszania, wyostrzania, przeglądania zdjęć - polecam wymieniony już irfan view
ja sam używam Adobe Photoshop ale z doświadczenia wiem, że mnogość funkcji jaką daje nam ten program gubi ludzi, którzy stawiają pierwsze kroki w obróbce zdjęć
3 - bardzo fajny kadr
4 -ok
5 - nieostro
6 - ok
dzieki Kris bardzo cenie sobie twoja opinie bo twoje zdiecia sa swietne, w sumie rozumiem,ze sa przyzwoite pomijajac 5 oczywiscie, chciala bym wiedziec o fotografii wiecej jak narazie to bardzo malo wiem ciagle wertuje strony forum posciagalam sobie ksiazki i mam nadzieje,ze kiedys zrobie jakies dobre zdiecie.