Podziel się wrażeniami!
Ponieważ miałem przyjemność i możliwość być akredytowanym photographem
Na_170035.jpg
Na_170040.jpg
PS. poprawiłem kompresję - myślę, że jest lepiej - sorry.
cdn.
wratislavian napisał(a):
ostatnie z tym czerwonym oczkiem jest genialne
Dla tych, którzy narzekają na kita, nr 18, to fotka zrobiona wczoraj na stoku Szyndzielni, pod słońce - zero blików!
Witaj Tadeuszu
focie jak zwykle fajne pomysłów Ci nie brakuje( balkonik ognie itp) koniki przesliczne jak i reszta (chociaz koniki bajeczka) pozdrawiam...
Pierwsze i trzecie z Szyndzielni bardzo na tak. Drugie jakoś tak nie do końca - może troszkę mniej tego ciemnego albo gdyby człowieczek był jakoś bardziej podświetlony.
Z koników pierwsze - choć odrobinę brakuje uciętego kopytka - wydaje mi się, że byłoby lepiej albo całkiem obciąć lewą stronę, zostawiając samą głowę albo pokazać więcej.
Mam nadzieję, żę rozumiesz o co mi chodzi
paulina, sadam, dzięki za odwiedziny i pozostawiony komentarz.
To może takie zimóweczki dwie z Zakopanego?
Witaj witaj Tadeuszu
Jako typowa matka polka byłam zaniepokojona Twoja nieobecnoscia przez jakis czas na forum :smileyarrow: niepotrzebnie bo widze ,że urlopik i focinki
Bogdanskiego1 zasniezona foc robi wrazenie szkoda ze latarenka nie mogła gdzie indziej wyrosnac ale Mi sie podoba
Las Zak Bog ciasnota ktora uwielbiam fajny szlaczek
Jesli chodzi o inne aspekty zdjec to inni niech Ci doradza bo Ja jestem na tak, troche Ci zazdroszcze snieznej zimy...
pozdrawiam
Fotki super Portret zimy bardzo fajny Przynajmniej zima na fotkach
piekne zdiecia, dla mnie sa super.
"Las-Zak-Bog" - nie podoba mi sie, bo motyw ścieżki został tam gdzieś zagubiony - za dużo się dzieje i oczy nie wiedzą gdzie się podziać
"Bogdanskiego-1" - http://klubkm.pl/forum/images/smilies/thumbsup.gif
Paulinko, Kasiu, Marku i Krzysiu, dzięki za odwiedziny, konstruktywną krytykę i słowa zachwytu http://klubkm.pl/forum/images/smilies/uklon2.gif
Coś jeszcze pokaże z tego wypadu, ale w tę sobotę i niedzielę ciężko pracuję, więc dopiero po niedzieli wezmę się za zdjęcia.