anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Sqarpi - nowosci.

profile.country.pl_PL.title
Sqarpi
Początkujący

Sqarpi - nowosci.

Jak kazdy to i ja. Pare fotek ode mnie. Uwagi mile widziane.

82 ODPOW. 82
Sqarpi
Początkujący

Dzieki Lestek i rakastan00 za odwiedziny i komentarze. Co do 37 to do koloros sam doszedlem sobie krzywymi, lubie czasem tak podlubac. Ciesze sie, ze sie efekt podoba. Jesli chodzi o reke to znamie a nie syfek. :) Modelka, jedna. :)

tweety------
Początkujący

Przejrzałam galerię i jestem pod wrażeniem. Ciężko wymieniać wszystkie zdjęcia, które zatrzymały mnie na dłużej. Może wymienię tylko z ostatnich 37 za ciekawe kolory i kadr.
Podobają mi się też czarno-białe, ale barwy, którymi operujesz w kolorze są urzekające, szczególnie w portretach.

Sqarpi
Początkujący

Dzieki tweety za wpadniecie i przejrzenie galerii. Milo mi, ze moje zdjecia Ci sie podobaja. Postaram sie, zeby przyszle zdjecia tez trzymaly jakis poziom. ;)

Starosta.
Początkujący

36 - jakoś kadr mnie nie przekonuje. Za dużo na górze jak dla mnie :rolling_eyes:
37 - bardzo fajna kolorystyka :)
38 - najbardziej mi się podoba :thumbsup:

Pozdrawia Starosta :grin:
Sqarpi
Początkujący

Dziei Starosta za wizyte i komentarze. CO do tego co Ci sie nie podoba, to wlasnie specjalnie tyle miejsca zostawilem, zeby bylo widac, ze sie w niebo patrzy, uciete z gory strasznie jakos tak sztucznie wygladalo, ale to tylko moja opinia. ;) Ciesze sie, ze reszta fotek sie podoba. :)

krzyho4
Początkujący

38 :thumbsup:

Sqarpi
Początkujący

krzyho4 napisał(a):

38 :thumbsup:

krzyho4 :smileythumbsup: ;)

BuBu__
Początkujący

O jeeej, wszystkie 3 bardzo mi się podobają! Te żywe kolory, ta energia, super :) a 37 ma szczególnie ciekawą kolorystyke, która przypadła mi do gustu :thumbsup:

Sqarpi
Początkujący

No i wlasnie o to chodzilo z zywymi kolrami, zeby zdjecia byly pelne energii. Fajnie, ze odebralas to tak jak chcialem. :) Ciesze sie, ze sie podoba BuBu :)

doslav.
Poszukiwacz

Świetne te kolorki :thumbsup:
I pasują bardzo do włosów modelki. Bardzo mi się ta kombinacja spodobała :c4

Ale żeby nie było... Same kadry również podobają się bardzo :thumbsup: :nauseated_face: