Podziel się wrażeniami!
Jak kazdy to i ja. Pare fotek ode mnie. Uwagi mile widziane.
Dzieki Lestek i rakastan00 za odwiedziny i komentarze. Co do 37 to do koloros sam doszedlem sobie krzywymi, lubie czasem tak podlubac. Ciesze sie, ze sie efekt podoba. Jesli chodzi o reke to znamie a nie syfek. Modelka, jedna.
Przejrzałam galerię i jestem pod wrażeniem. Ciężko wymieniać wszystkie zdjęcia, które zatrzymały mnie na dłużej. Może wymienię tylko z ostatnich 37 za ciekawe kolory i kadr.
Podobają mi się też czarno-białe, ale barwy, którymi operujesz w kolorze są urzekające, szczególnie w portretach.
Dzieki tweety za wpadniecie i przejrzenie galerii. Milo mi, ze moje zdjecia Ci sie podobaja. Postaram sie, zeby przyszle zdjecia tez trzymaly jakis poziom.
36 - jakoś kadr mnie nie przekonuje. Za dużo na górze jak dla mnie
37 - bardzo fajna kolorystyka
38 - najbardziej mi się podoba
Dziei Starosta za wizyte i komentarze. CO do tego co Ci sie nie podoba, to wlasnie specjalnie tyle miejsca zostawilem, zeby bylo widac, ze sie w niebo patrzy, uciete z gory strasznie jakos tak sztucznie wygladalo, ale to tylko moja opinia. Ciesze sie, ze reszta fotek sie podoba.
38
krzyho4 napisał(a):
38
O jeeej, wszystkie 3 bardzo mi się podobają! Te żywe kolory, ta energia, super a 37 ma szczególnie ciekawą kolorystyke, która przypadła mi do gustu
No i wlasnie o to chodzilo z zywymi kolrami, zeby zdjecia byly pelne energii. Fajnie, ze odebralas to tak jak chcialem. Ciesze sie, ze sie podoba BuBu
Świetne te kolorki
I pasują bardzo do włosów modelki. Bardzo mi się ta kombinacja spodobała
Ale żeby nie było... Same kadry również podobają się bardzo