Podziel się wrażeniami!
moje pierwsze proby...
Moniczko wieeeeeelka prośba nie zakładaj nowych albumów. Mogłaś ten wsad doczepić do poprzedniego.
SZFENDAK napisał(a):
Moniczko wieeeeeelka prośba nie zakładaj nowych albumów. Mogłaś ten wsad doczepić do poprzedniego.
indiansummer napisał(a):
SZFENDAK napisał(a):
ups! albumy czyli posty? czyli powinnam byla pytanie z innej beczki czyli tekstury podciagnac pod moj poprzedni post na temat zupelnie innych zdjec? ok, nie ma problemu, bede pamietac nastepnym razem, tylko nie rozumiem dlaczego mieszac rozne posty w jednym... moze to tylko przyzwyczajenie z mojej strony, bo na innych forach panuja inne zasady...dzieki szfendaku
hmmm... mam oceniać fotografię czy efekty ps?
fikmyk napisał(a):
wratislavian napisał(a):
fikmyk napisał(a):
jedno i drugie amiszu.
do autorki to faktycznie fotoszop?
efekt daja, tylko jezeli mozesz to troszke wieksze fotki zapodaj, no i inny temat zdjec tez, ciekawy jestem efektu w portrecie czy sceneri a moze architektury. Pozdrawiam
efekty owszem dają rezyltaty ale tu nie tylko PS czy inne graficzne cudo ma się wykazać. wydaje mi się, że przydałyby się do tego jeszcze ciekawe ujęcia. póki co pstrykadła widzę, chociaż przyznaję, że Twoja wcześniejsza galeria była ciekawa. widzisz, to tak jak z kobietą, najpiękniejszy makijaż to taki, którego nie widać. od nadmiaru nie masz ochoty na nią patrzeć.
nie nerwuj mi się tylko proszę. myślę, że masz smykałkę ale za dużo kombinacji przeszkadza.
tak, jestem fotograficzny amisz!
wedlug mnie
efekt jest calkiem ciekawy tylko z fotoszopami to jest tak. mniej roboty slabszy efekt. na mniej jednolitych powierzchniach warstwy o mniejszym kryciu wygladaja jak szum. wiec mozna bylo pomachac gumka czy jeszcze zmniejszyc krycie w tych miejscach. czyli na piasku czy niebie świetnie w krzaczkach i na postaciach juz nie.
a tak ogolnie to warstwy z teksturami sa troszke za bardzo widoczne i staja sie jakby najwazniejsze na zdjeciu.