anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Trrrrudne początki...- U2 Stadion Śląski

snesha
Początkujący

Trrrrudne początki...- U2 Stadion Śląski

Witam.
Od 2 godzin mam wreszcie moją wyczekaną alfę 300. Jestem absolutnie i totalnie osobą początkującą i zieloną w tym temacie, ale mam nadzieję szybko się rozwijać. Będę wklejać tu co jakiś czas moje prace i proszę o konstruktywną krytykę.
Pstryknęłam parę fotek testowych, ale jak będę miała ciekawsze "obiekty" to wrzucę.

63 ODPOW. 63
profile.country.pl_PL.title
Szczupic
Użytkownik

Jakby co zapraszam w sobotę na spotkanie przy "literaturze" poznasz kilku wariatów ze śląska :P
Spotykamy się przy schodach dworca pkp katowice w pobliżu conieco o godzinie 17 :)

___________________________________________________________________ Sony 850 | Minolta Dynax 7 | Sony HVL 42 | Sigma 70-200/2,8 HSM | Sigma 20-40/2,8 | Minolta 100/2,8 | Minolta 85/1,4G | Minolta 50/1,7 | Sony 35/1,4 G
Melanie------
Początkujący

dziewczynka ladna, ale te oczy :c9 .. psuje to zdjecie ^^

Creatoor
Początkujący

Bardzo ładne, byłoby gdyby nie te oczy. Strasznie nie naturalne. Poza tym, ten nazwijmy to błysk (blask) widać też na włosach nachodzących na oko z prawej (patrząc z naszej perspektywy). Obrabiane w jakimś systemie ACD?

snesha
Początkujący

Oczy mają ten kolor, ja je jedynie trochę rozjaśniłam, ale wkleję jak znajdę też przed obróbką - do oceny. Może faktycznie trochę przesadziłam.

snesha
Początkujący

Znalazłam, lepiej??

Creatoor
Początkujący

Zdecydowanie lepiej

snesha
Początkujący

Kilka fotek do oceny, niestety modelka niezbyt cierpliwa. :rolling_eyes:

profile.country.PL.title
JennyM-----
Poszukiwacz

co do niecierpliwości zwierząt, to masz rację, to trudna sztuka ;)
obie fotki kocie mi się podobają

profile.country.pl_PL.title
BuBu__
Początkujący

dla mnie bardziej 20, ładnie wyszło :thumbsup:

snesha
Początkujący

Nie mogłam się powstrzymać po wczorajszym koncercie. Nie wolno było wnosić aparatu - więc fotki z telefonu. Ale też "Sony" :thumbsup: