anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Marek Waskiel - Fotokasty

MarekWaskiel
Początkujący

Marek Waskiel - Fotokasty

Witam,
zapraszam do obejrzenia mego pierwszego internetowego fotokasta ze Śląska. Wszelkie uwagi mile widziane.
http://www.waskiel.pl/ruda/
Pozdrawiam
Marek

26 ODPOW. 26
wratislavian
Początkujący

genialne zdjęcia. muzyka może za mocna, ale zdjęcia. robią ogromne wrażenie. dużo dużo dobrych kadrów. zazdroszczę śmiałości do reportażu.

chłopiec i budynki w tle na początku niemal idealne.
zupełnie nie rozumiem dlaczego nie ma wpisów w tym temacie.

nismo-----
Początkujący

najlepsze zdjęcia z Nowego Bytomia :thumbsup: reszta też dobra

1:01 (do końca filmiku) - dla mnie najlepsza fota

profile.country.pl_PL.title
BuBu__
Początkujący

świetne, zrobiło to na mnie naprawdę ogromne wrażenie, naprawdę bardzo, bardzo udane zdjęcia, podkład muzyczny również fajny :thumbsup:

MarekWaskiel
Początkujący

Bardzo dziękuję za obejrzenie i uwagi. Myślę, że fotokasty są ciekawą formą prezentacji zdjęć... w pełni wykorzystującą możliwości internetu (chyba dają duże szanse na pokazywanie ciekawych fotoreportaży)... ale oczywiście nadal lubię zdjęcia na papierowych odbitkach :)

profile.country.PL.title
Lajam.
Expert

Myślę, że fotokasty są ciekawą formą prezentacji zdjęć...

na pewno dla niektórych osób to kapitalne rozwiązanie.

Ja wolę jednak sam decydować kiedy ma się wyświetlić kolejne zdjęcie więc niespecjalnie lubię tego typu rozwiązania. Wiem, że można robić pauzy, ale ja z natury leniwy jestem :P

Bardzo dobry reportaż. :c4

profile.country.en_GB.title
Deviant.
Użytkownik

Robi wrażenie - niektóre zdjęcia samemu w znaczeniu bez reszty by nie mogły zaistnieć, ale w całości jedne po drugich robią wrażenie.

Co to za muzyka w tle? Na końcu da się coś odczytać, ale ja z moimi oczyma to widzę tylko ....field?

rabarbar-----
Początkujący

świetne ! sam mieszkam w Bytomiu i gratuluje odwagi oraz śmiałości jak juz napomnial jeden z przedmówcow (przedpisców) 100% Śląskiego klimatu ,wszystko zostało oddane

ad.mi wystarczyła jedna krotka sesja w dzielnicy Bytom-Bobrek, mieszkancy regionu mysle ze tez odwage doceniaja :thumbsup:

profile.country.pl_PL.title
dejmien
Nowicjusz

oooo widzę, że ktoś się zainteresował moim rodzimym miastem :)

MarekWaskiel
Początkujący

Dziękuję bardzo za odwiedziny, teraz zrobiłem nowy fotkast z podróży po Macedonii:
http://www.waskiel.pl/macedonia/