Podziel się wrażeniami!
Dzień dobry,
Jak w temacie jestem szczęśliwym poiadaczem tego TV Gdzie znajdę kod aktywacyjny?
Jaki kod aktywacyjny masz na myśli?
Próbując zarejestrować tv i wykupić dodatkową przedłużona gwarancję strona wymaga ode mnie wpisania kodu aktywacyjnego. Nie mam co nigdzie podanego
strona wymaga ode mnie wpisania kodu aktywacyjnego. Nie mam go nigdzie podanego
Dziękujemy za zakup usług Premium firmy Sony. Wykonaj kilka kroków, aby ją aktywować i cieszyć się wszystkimi związanymi z nią korzyściami.Aby kontynuować, wprowadź kod aktywacyjny. Kod ten można znaleźć na odwrocie zakupionej karty — wystarczy zdrapać szare pole. Prosze o odpowiedz gdzie tego szukać?
Witam,
@krzak182 zgłosiłem Twój problem do supportu ale nikt nie wie o jaki kod Ci chodzi. Możesz opisac bardziej szczergólowo jaki kod Ci chodzi?
Pozdrawiam
Taki pojawia sie komunikat jak chcę dokończyć rejestracje produktu na stronie Sony :
Dziękujemy za zakup usług Premium firmy Sony. Wykonaj kilka kroków, aby ją aktywować i cieszyć się wszystkimi związanymi z nią korzyściami.Aby kontynuować, wprowadź kod aktywacyjny. Kod ten można znaleźć na odwrocie zakupionej karty — wystarczy zdrapać szare pole
Takowej Karty nie mam. Ale sprawe załatwię inaczej udam się do salony Sony Center i dokupię tam gwarancje (Karte)