Podziel się wrażeniami!
Witam
Od pewnego czasu mój telefon zaczął dziwnie się zachowywać - wyświetla mi się komunikat Xperia tm - ekran główny nie odpowiada, ekran staje się czarny i po chwili telefon się restartuje. Ogólnie ostatnimi czasy telefon zaczął się strasznie zacinać, restartować się samoistnie, oraz nie potrafię włączyć takich aplikacji jak np. facebook czy instagram. Jednak to nie jest jedyny problem mój tata tak samo jak ja posiada ten sam telefon - Sony Xperia Z1 u niego telefon też zaczął się zawieszać i restartować samoistnie (nie wspomne też o tym że teloefon bardziej się grzeję i bateria szybciej pada). Mamy najnowszy system android dla tego telefonu - 5.1.1. Nie może to też być wina operatora - Play, ponieważ byłem z wizytą u nich i odpowiedzieli że nie mają żadnych takich problemów technicznych. Moje zapytanie jest takie czy jest jakieś inne wyjście z tej sprawy niż oddanie do serwisu (telefon nie jest już na gwarancji) lub format telefonu i co może być spowodowane tym że 2 telefony zepsuły się tego samego dnia???
Cześć,
Nasi koledzy z forum Sony Mobile z pewnością doradzą jak rozwiązać problem z Twoim smartfonem. Warto zostawic im podobną wiadomość tutaj: https://talk.sonymobile.com/.
Pozdrawiamy,
Zespół Sony