Podziel się wrażeniami!
Witam, jak narazie zastanawiam się nad zakupem i jestem zdecydowany kupić LCD LED i tu mam pytanie czy oznaczenie w tytułowym telewizorze RGB LED w Sonym jest czymś innym niż technologia LED w innych telewizorach ? np. samsung 46A956, czy to to samo - chodzi mi o technologie.
Pozdrawiam i dziękuję za ewentualną pomoc.
W.
Ten uchwyt i tak odstaje niedużo od ściany (ten uchylny trochę więcej). Zostaje trochę miejsca na podłączenie kabli bardziej slim może być też słabszy i czasem może dochodzić do naciskania na kable (jak mają dłuższe wtyki np. componenty niekiedy takie są)
Również jestem zainteresowana tym modelem. Czy ktoś z osób które kupiły 46 x może powiedzieć parę słów na jego temat? Ciekawi mnie, czy osoby które mają już go, są zadowolone. Zastanawiam się nad z 5500 w podobnej cenie.
Pytanie związane z wieszaniem na ścianie. Czy to w jakiś sposób nie niszczy telewizora? Przecież nagrzewa sie. Stojąc przy ścianie nie ma wentylacji.
Nie mam X4500, więc nie odpowiem Ci. Ale co do pytania z wieszakami i wieszaniem LCD na ścianie. Są one tak skonstruowane, że nic się nie stanie. Śmiało można wieszać. LCD nie jest wmurowany w ścianę, tylko wisi w pewnej (małej) odległości od niej. Jedyny problem ze schowaniem kabli....
Po pierwsze jak prawidłowo zrobiony montaż to nie ma prawa się nic dziać, druga sprawa, mówią zwłaszcza o nowszych telewizorach, one po prostu oddają stosunkowo niewiele ciepła także o to tak bym się nie martwił. Jeśli chodzi o Twój dylemat, kiedy oglądasz najwięcej, wieczorami czy w dzień?