Podziel się wrażeniami!
Chciałem kupić 40W4500,ale nigdzie w sklepach nie ma,tylko na wystawie,co gorsza,nie będzie!Byłem już w ilkunastu sklepach i to samo słyszałem,nie ma i ni ebędzie.Nie wiem co mam robić,szukać dalej,czy może kupić coś innego.Co poradzicie?
Poszukać 40W4710 a jak nie to 40Z4500. Zyskasz lepszy kontrast i 200Hz.
Mam jeszcze jedno pytanko,jak ma się sprawa z serwisem,jeśłi kupie tv w Polsce,a sprowadze do Grecji(tam mieszkam) to w razie usterki,bede musiał do PL go wysłać,czy wystarczy do autoryzowanego sklepu w miejscu zamieszkania iść?
Jeśli kupisz Bravie w Polsce to uzyskasz 12 miesięcy gwarancji na obszarze całej Unii Europejskiej. Dodatkowo w danym kraju Sony może taką gwarancje rozszerzyć do 24 miesięcy (w Polsce 24 miesiące). Jest jeszcze gwarancja extra (warto poczytać)
http://www.sony.pl/article/id/1175002577055/page/1
Dziękuje,wiem przynajm,niej na czym stoje.W końcu znalazłem w sklepie W4500,zobaczye w środe,jak dobrze będzie to kupie.Co się tyczy modelu 40W4710 to...nikt nic nie o takim!Dałem ludziom do myślenia,bo naprawde pierwszy raz słyszeli o takim modelu...
konsol napisał(a):
Dałem ludziom do myślenia,bo naprawde pierwszy raz słyszeli o takim modelu...
Czyli mam rozumieć,ze nie ma takiego modelu?czy jak
Tak jak w tamtym temacie. To jest po prostu inna odmiana kolorystyczna tego samego telewizora. Niestety nie występuje na stronie sony.pl
Heh,o d..pe rozbić takie zmiany:)a juz ich(greków) zdązłem porównać do afrykanów i kraju trzeciego świata;)
Tak jak wspomniał CS Bielsko: szukać W4710 mechanicznie to samo, różnica w designie, powinien być jeszcze dostępny bodajże w w "sklepie nie dla idiotów", stosunkowo niedawno go reklamowali. Pozostaje jeszcze opcja w5500 czyli nowy procesor obrazu BE3 i rozszerzenie możliwości DLNA tyle, że już teraz można powiedzieć, że będzie droższy (cenowo pomiędzy w4500 i z4500)