Podziel się wrażeniami!
Witam,dzisiaj kupiłem sony w5500 i mam prosbe o napisanie cos o tym telewizorku czy dobrego zakupu dokonałem. Dzieki. pozdrawiam...
didus0 napisał(a):
Witam,dzisiaj kupiłem sony w5500 i mam prosbe o napisanie cos o tym telewizorku czy dobrego zakupu dokonałem. Dzieki. pozdrawiam...
Dzieki za podpowiedz !!!...,tylko mam jeszcze pytanko nie wiem czy tak mozna ale włozylem pendraiva z boku telewizowa i pojawia sie napis brak elementow do wyswietlenia , a jak podlacze kablem PC to obraz jest ale głos idzie mi tylko z laptopa dlaczego nie z głosnikow telewizora jak to mozna poustawiac czy moze jest awaryjny ???pozdrawiam...
didus0 napisał(a):
Dzieki za podpowiedz !!!...,tylko mam jeszcze pytanko nie wiem czy tak mozna ale włozylem pendraiva z boku telewizowa i pojawia sie napis brak elementow do wyswietlenia , a jak podlacze kablem PC to obraz jest ale głos idzie mi tylko z laptopa dlaczego nie z głosnikow telewizora jak to mozna poustawiac czy moze jest awaryjny ???pozdrawiam...
didus0 napisał(a):
Dzieki jeszcze raz za podpowiedzi,bylem w salonie sony i powiedzieli mi tak jak piszecie,a co do pamieci USB ze nie czyta innych firm to jeszcze nie sprawdzałem,ale napewno sprawdze. A telewizorek z kazdym dniem wydaje sie byc fajny,szkoda tylko ze nie ma za duzo czasu :smileyevil: . Pozdro
gggrzybowscy napisał(a):
że pamięć USB raczej powinna też być Sony,bo konkurencyjnych może nie odczytywać wogóle,lub nie wszystko
gggrzybowscy napisał(a):
pamięć USB raczej powinna też być Sony,bo konkurencyjnych może nie odczytywać wogóle,lub nie wszystko.Co do W5500,to jestem bardzo zadowolony pod każdym względem.
Razak napisał(a):
Oj nie mogę się zgodzić, przenośna pamieć flash jest bardzo prostym urządzeniem i nie ma możliwości, żeby z produkowanymi, przez inne firmy były jakieś problemy...
Wirusy to inna bajka, tak samo na pendrive można zgrać prosty system (część jest tak sprzedawana), ale zasada jest jedna to wciąż jest urządzenie magazynujące o określonym standardzie, tak miałem z wszystkimi kartami SD, pamięciami flash, aparatami. A często problemy są z winy użytkownika, tak jak wspomniałeś zainfekowanie wirusami, wyjęcie pamięci flash podczas zgrywania danych...