anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

he -czy tez tak macie

profile.country.pl_PL.title
SEBAKLEJ
Początkujący

he -czy tez tak macie

model kdl 37w 5500,czy zwrociliscie uwage ,gdy przelaczamy z kanalu na kanal to w momencie gdy przez sekunde jst ciemny obraz ,to widac jak matryca telewizora jest podswietlna ,spoko tylko ze umnie widac to zajawisko tuz nad napisem sony taka jasna plamka ok 5 cm srednicy i po bokach ,dla mnie jest to jakies dziwne ,czy wy tez takie cos macie ???? a gdy jest juz obraz to jesli jest w tym miejscu czern np,jest jakas akcja w piewnicy to ta jakby plame czy tez oswietlenie matrycy tez widac buuuuuuuuu hejka pozdrawiam

2 ODPOW. 2
Zimny_
Użytkownik

Generalnie technologia LCD polega na podświetleniu panelu od wewnątrz. Takie efekty mogą być widoczne przy zmianie kanałów, ale nie powinny być bardzo widoczne przy ciemnym ekranie w czasie oglądania filmu. Możesz zrobić zdjęcie tego "efektu" i wstawić na forum?

SEBAKLEJ
Początkujący

a jednak stalo sie zamowilem jednak sobie wizyte w autoryzowanym serwisie ,ciekaw jestem co powiedza jak zobacza te cuda ,o ktorych pisalem wyzej he no nic beda dzis ewentualnie jutro --aj szkoda moje 37 kdl w 5500 moze byc chyba narazie pierwszym modelem ze skaza heheh ---no zobaczymy hejka