Podziel się wrażeniami!
model kdl 37w 5500,czy zwrociliscie uwage ,gdy przelaczamy z kanalu na kanal to w momencie gdy przez sekunde jst ciemny obraz ,to widac jak matryca telewizora jest podswietlna ,spoko tylko ze umnie widac to zajawisko tuz nad napisem sony taka jasna plamka ok 5 cm srednicy i po bokach ,dla mnie jest to jakies dziwne ,czy wy tez takie cos macie ???? a gdy jest juz obraz to jesli jest w tym miejscu czern np,jest jakas akcja w piewnicy to ta jakby plame czy tez oswietlenie matrycy tez widac buuuuuuuuu hejka pozdrawiam
Generalnie technologia LCD polega na podświetleniu panelu od wewnątrz. Takie efekty mogą być widoczne przy zmianie kanałów, ale nie powinny być bardzo widoczne przy ciemnym ekranie w czasie oglądania filmu. Możesz zrobić zdjęcie tego "efektu" i wstawić na forum?
a jednak stalo sie zamowilem jednak sobie wizyte w autoryzowanym serwisie ,ciekaw jestem co powiedza jak zobacza te cuda ,o ktorych pisalem wyzej he no nic beda dzis ewentualnie jutro --aj szkoda moje 37 kdl w 5500 moze byc chyba narazie pierwszym modelem ze skaza heheh ---no zobaczymy hejka