Podziel się wrażeniami!
Witam.
Jestem świeżym urzytkownikiem takiego telewizora. Prawie wszystkie funkcje już rozgryzłem, ale nie moge doszukać się funkcji PIP. Może mi ktoś powiedzieć, jak ją uruchomić ??
Pozdrawiam.
Przynajmniej w 32E4000, PIP działa tylko jeśli masz podłączoną antenę do gniazda TV i jakieś urządzenie do gniazda PC.
Zresztą fajnie jest to wszystko objaśnione w instrukcji 
Aha, czyli PIP działa tylko wtedy, gdy mam sygnał z anteny (gniazdo antenowe) i jednocześnie podłączony komputer (D-Sub), nie można go używać np. do podglądu jednego programu, gdy ogląda się drugi, tak?
Podgląd innego kanału Tv wymaga obecności 2 tunerów w telewizorze (dlatego PIP w większości TV działa na inne wejście sygnału) .FreeDee napisał(a):
Aha, czyli PIP działa tylko wtedy, gdy mam sygnał z anteny (gniazdo antenowe) i jednocześnie podłączony komputer (D-Sub), nie można go używać np. do podglądu jednego programu, gdy ogląda się drugi, tak?
Rozumiem. Czy więc można włączyć PIP - program z TV i DVD podłączone przez HDMI i jak w ogóle włączyć PIP w tym telewizorze ?
Sony udostępnia podgląd z wejścia PC (D-sub) ,
tak na marginesie to funkcja i działanie PIP jest opisane szczegółowo w instrukcji obsługi .
FreeDee napisał(a):
Rozumiem. Czy więc można włączyć PIP - program z TV i DVD podłączone przez HDMI i jak w ogóle włączyć PIP w tym telewizorze ?
KDL-32S5500 nie posiada ani funkcji PIP ani PAP.