Podziel się wrażeniami!
Witam,
od kilku miesięcy używam modelu telewizora jaki jest w temacie. Podłączoną mam do niego konsolę PS4, która służy mi również jako odtwarzacz Bluray - podłączona po BraviaSync, więc pilota od telewizora używam także do sterowania odtwarzaczem. Na pilocie znajduje się przycisk Informacje (zaraz po lewej stronie przycisku Netflix) i do tej pory podczas oglądania filmu, gdy go wcinąłem pojawiały się informacje na temat m.in. czasu wyświetlanego filmu (są to informacje konsoli, te same które wyświetlają się po naciśnięciu Trójkąta na padzie). Niestety od dwóch dni zauważyłem, że przycisk ten już tak nie działa i po jego wciśnięciu pojawiają się informacje TV, czyli które wejście jest aktualnie wyświetlane, godzina i sygnał. Czyli wcześniej były pokazywane informacje źródła, a teraz TV. Nie wiem czy dobrze to wyjaśniłem.
Czy ktoś się z tym jeszcze spotkał i mógłby pomóc? Bardzo mi na tym zależy, gdyż często zdarza mi sie sprawdzać czas jaki pozostał do końca wyświetlanego filmu i chcę do tego używać pilota jak do tej pory, a nie specjalnie brać pada, który do obsługi odtwarzacza nie jest zbyt poręczny.
Dzięki z góry za pomoc i odpowiedź
Witamy
sprawę przekazaliśmy do naszego supportu, wrócimy kiedy tylko otrzymamy odpowiedź.
Pozdrawiamy
Zespół Sony
Witam,
Czy są jakieś pomysły co może być przyczyną problemu?