anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Jaka kamerka hdr-xr155 czy hdr-cx155

PiotrLodz
Początkujący

Jaka kamerka hdr-xr155 czy hdr-cx155

Witam. Niedlugo rodzi mi sie syn i chce kupic kamerke (do 2tys) i mam na celowniku te dwie w temacie. Roznia sie hdd/karta, ale czy czyms jeszcze? Mam 7letnia corke jeszcze (hdd wstrzasy itd). Prosba pomozcie, bo czas nagli a ja nie wiem ktora wybrac. Z gory wielkie dzieki. :c31

6 ODPOW. 6
profile.country.pl_PL.title
OneGabrys
Początkujący

Hej,
Nie licząc sposobu zapisywania danych, te kamery oferują identyczną jakość obrazu i funkcjonalność, więc możesz śmiało brać HDR-CX155; jeśli chcesz się sam przekonać, zerknij na porównywarkę produktów ze strony Sony:
http://www.sony.pl/comparison/hdrxr155e ... x155eb.cen
(Kliknij zakładkę "Dane techniczne" a następnie "Ukryj podobne dane techniczne")
Pozdrawiam, i gratuluję potomstwa :c20

profile.country.en_GB.title
sadam_
Użytkownik

Z tych dwóch wybrałbym - CX130 lub CX160 :D, czyli modele z roku 2011.
Głowna różnica to stabilizacja optyczna i szeroki kąt. Moim zdaniem wystarczy.

PiotrLodz
Początkujący

Wielkie dzięki za porady. Może rzeczywiscie wybiore modele z tego roku. Nie patrzylem ceny ale powinna byc podobna. Jeszcze raz dziekuje i pozdrawiam.

PiotrLodz
Początkujący

hej, a jaka jest w takim razie roznica miedzy cx130 a cx160? Sam juz nie wiem, ale chce sie wreszcie zdecydowac. Mysle o cx160 bo z tego roku, w cenie na jaka mnie stac, twardy dysk nie musi byc, a slyszalem ze jest bardzo czuly na wstrzasy,wiec chyba ta 160 powinna byc dobrym wyborem?
Jak myslicie koledzy?

OneGabrys
Początkujący

Zdecydowanie HDR-CX160 - przemawia za nią wbudowana pamięć.

mimi31
Poszukiwacz

Zastanów się jeszcze nad PJ10E. Cena w sklepie internetowym to 2150 zł. Ma wbudowany projektor i dźwięk przestrzenny 5,1.