anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

kamerka SONY DCR TRV 245E

robson1966
Początkujący

kamerka SONY DCR TRV 245E

Witam wszystkich :c37 mam kolejne pytanie,tym razem odnośnie wyżej wymienionej kamerki.Już od dawna przestałem robić nią filmy i służyła mi jako kamera internetowa,do momentu gdy przez nieuwagę zainstalowałem plik który znalazłem na stronie SONY,myślałem że to najnowsze sterowniki a okazało się że zainstalowałem deinstalator tych sterowników :shock: próbowałem odkręcić sprawę instalując działające sterowniki ale pojawił się problem którego windows7 nie może ominąć......dźwięk jest a wizji nie ma,przeszukałem internet wzdłuż i w szerz....i nie mogę znaleźć takich sterowników dzięki którym kamerka znowu zadziała.....za ewentualną pomoc z góry dziękuję :c22

4 ODPOW. 4
Tomaszekk-----
Początkujący

Witam,
ale jak to właściwie jest, ekran kamery wyświetla obraz, natomiast windows 7 nie może wyświetlić obrazu, tak?
Zgrał pan od nowa sterownik, zapewne poprzednie ustawienia zostały utracone. Ustawił pan wszystko tak jak było przed detonacją sterowników?
Może to tylko wina domyślnie ustawionego formatu.

robson1966
Początkujący

po zainstalowaniu sterowników mam tylko sam dźwięk a gdy kliknę aktualizaję sterownika pojawia się komunikat o napotkanym problemie "sony digital imaging video",jak pierwszy raz ją instalowałem to system sam znalazł sterowniki i wszystko było ok a po moim niechcącym odinstalowaniu jest ww problem,może z moim systemem jest coś nie tak....... :c7

Tomaszekk-----
Początkujący

Czy problem tkwi w kamerze (nie wyświetla obrazu na własnym ekranie, bo takowy posiada, o ile prawidłowo wprowadziłem model w google), czy obraz jest nie wyświetlany "tylko" na komputerze, a kamera pracuje prawidłowo :c20 ?
Nie mogę tego ustalić z pana wypowiedzi

profile.country.pl_PL.title
EDO-----
Poszukiwacz

I co dalej z tą kamerką?