Podziel się wrażeniami!
witam jestem szczesliwym uzytkownikiem kamery dcr-trv270e ale mam problem zapodzialm
plytke z sterownikami . poszukalem sterowniki w necie ale jest potrzbne te dane z plyty a ja nie ma tyej plytki czy bylby ktos kat mily i podeslal mi te nr pozdrawiam i dziekuje
Hej, o jakie nr ci chodzi konkretnie?
Chodzi o numer jak na zdjęciu poniżej:
http://img837.imageshack.us/img837/3656/numerkamery.jpg
Proponuję skontaktować się z Sony. W takich przypadkach nikt nie robi problemów i bez przeszkód pomogą Ci z tymi sterownikami. Link poniżej:
http://support.sony-europe.com/contacts/index.aspx?site=odw_pl_PL
witam kolego tak chodzi mi o te nr z plyty w serwisie sony polska odpowiedziano mi ze musze kupic nowe sterowniki i kosz 52 zl
Cześć Marcin,
Czy mógłbyś podać numer seryjny sprzętu? Na jaki system operacyjny będziesz chciał instalować sterowniki kamery?
Postaramy się coś zaradzić
witam dziekuje za zainteresowanie tematem >>
bede to instalowal na systemie vista
a to mmery kture znajdja sie na spodzie kamery na bialym tle sa nr 216486 i pod tym nr jest taki nr 2-547-772-02
i chodzi mi o sterowniki do podlaczenia kamerki do kompa czyba nazywa sie to picters paciet
marcin198341,
Czy mógłbyś jeszcze napisać, na której Viście pracujesz? 32 czy 64 bity?
Potrzebuję tej informacji, bo staram się pobrać odpowiedni sterownik
u i tu bedzie problem gdzie to sprawdzic
Witam,
żeby sprawdzić, czy na komputerze jest zainstalowana 32-bitowa czy 64-bitowa wersja systemu Windows, wykonaj następujące czynności:
1. Otwórz aplet System, klikając przycisk Start, klikając kolejno polecenia Panel Sterowania, System i konserwacja, a następnie klikając polecenie System.
2. W aplecie System można sprawdzić typ systemu.
Można również najechać kursorem myszy na napis "Mój Komputer" w menu, klikasz prawym i z menu kontekstowego wybierasz "właściwości" (lub "preferences").
Marcin,
Zerknij na screenshoty, to dwa kroki gdzie najszybciej znajdziesz wersje swojego systemu,
tak jak wspomniał kolega Majewski w drugiej z podanych opcji dostępu do tej informacji.
Myślę, że będziemy musieli zainstalować sterownik USB (który już mam dla Ciebie) ze zmianą zgodności dla systemu WIN XP, ale o tym za chwilę. Są problemy ze sterownikiem do USB do Visty. Zaczniemy od sterownika USB do przechwytywania obrazu - później przejdziemy do programu w, którym ewentualnie chciałbyś edytować swoje nagrania video.