anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Bertone

profile.country.pl_PL.title
Bertone.
Poszukiwacz

Bertone

Zapraszam do komentowania :)

__________"Niewiele rzeczy przybliża świat tak, jak czyni to fotografia. Dzięki niej odległe miejsca i ludzie stają się bliscy, a nasze życie bogatsze"__________
1 539 ODPOW. 1 539
destin6
Poszukiwacz

podoba mi się 29, może dlatego że lubię bywać w M1...xD
no i pieski zabójcze! :D

Bertone.
Poszukiwacz

Fajnie , że komuś coś się podoba :)
Miło ...
Coś na dziś do oceny ;) ?

__________"Niewiele rzeczy przybliża świat tak, jak czyni to fotografia. Dzięki niej odległe miejsca i ludzie stają się bliscy, a nasze życie bogatsze"__________
profile.country.PL.title
SZFENDAK
Poszukiwacz

trochę się rozpędziłeś z wykadrowaniem
trochę szerzej co by było widać całość i trochę mnie dołu bo ten zielony "patyk" jakoś przeszkadza

Bertone.
Poszukiwacz

Hmm...
To może tak ?

Creatoor
Początkujący

Ziomek co ja mam z tobą zrobić http://klubkm.pl/forum/images/smilies/crying.gif
Przeca to ujęcie 33 było rewelacyjne + te krople co teraz i byłoby extra. A tak jest http://klubkm.pl/forum/images/smilies/no.gif

Bertone.
Poszukiwacz

Hmm... 33 było z nudów , może dlatego ;)
Pierwszy raz robiłem zdjęcia z takich odległości , znaczy próbowałem....
Jak mam ustawić wszystko w aparacie , w jakim rtybie robić tego typu zdjęcia ... jak ustawić obiektyw itp. rzeczy ....
Bardzo proszę o pomoc :)

Creatoor
Początkujący

Na początek ustaw tryb na makro a potem eksperymentuj. Nie wiem jaką odległość minimalną ma twój obiektyw.

Ps. Już wiem. Więc tak jak powyżej, ogniskowa na 80 i odległość na ok 0,35 m i robisz fotki.

Bertone.
Poszukiwacz

No dobrze , ale jak robie w trybie makro jest lampa ....
Dlatego robie w trybie A

Creatoor
Początkujący

To rób w trybie P. Ustaw ISO na 200 lub 400, przysłona na minimum (nie wiem ile tam wyjdzie 4,5 ?) a czas będziesz miał automatycznie.

Bertone.
Poszukiwacz

Dobrze... dziękuje Panu ( Creatoor ) za rady :)
A teraz mykam na Malte z aparatem...
Pozdrawiam :)