Podziel się wrażeniami!
Witam, mój debiut na tym forum. Mam 13 i pół lat fotografią interesuje się od roku, od miesiąca jestem posiadaczką Sony a200 + 18-70 kit.
Poddaję się ocenie na tym forum, ponieważ długi czas dodawałam zdjęcia na strony takie jak digart.pl -ale opinia posiadaczy Alphy -bezcenna.;D
to do rzeczy:
studyjne fotki to napewno ciezki temat wiec od strony technicznej niech wypowiedza sie Ci co sie tym zajmuja - napewno ci dadza dobre lekcje co poprawic,ale od strony mojej to przykro mi ale nie podobaja mi sie te foteczki-aha jak ktos lezy to niech lezy-nie kombinuj
pozdrawiam i powodzenia
modelowała Olka
taki fashion, z braku laku, spontanicznie:)
http://img541.imageshack.us/img541/4472/64881634.jpg
Trochę pogrzebałem przy konwersji. Dziewczę ma ciekawą urodę
Wersja Tomka bardziej mi się widzi
Zaś z ostatnich trzech to najlepsze mz jest zdjęcie 172.
Ciekawie je 'skrzywiłaś'
lubię Twoje zdjęcia - zazwyczaj odpowiada mi obróbka (172! - tylko włosy trochę zielone wyszły) a i kadry naprawdę ciekawe. No i Tomek69N ma rację - ciekawa uroda - pociągnij temat z Olą.
Trzeba przyznać, że ta współpraca może przynieść jeszcze wiele ciekawych efektów.
Modelowała Sandra.
tak dziewczyna nie jest pełnoletnia, nasłuchałam się już co do tego typu zdjęć z nieletnimi, aczkolwiek zgoda opiekuna na taką sesję jest
i proszę ocenić pod względem jakości a nie powyższego
Za te ostatnie zdjęcia duże brawa, bardzo ładne zdjęcia, ja na pewno lepiej bym tego nie zrobił.
wrzuta ok, ale stanik na 175 wygląda źle. Czemu tak wysoko?
wrzuta ok, ale stanik na 175 wygląda źle. Czemu tak wysoko?