Podziel się wrażeniami!
Witam, mój debiut na tym forum. Mam 13 i pół lat fotografią interesuje się od roku, od miesiąca jestem posiadaczką Sony a200 + 18-70 kit.
Poddaję się ocenie na tym forum, ponieważ długi czas dodawałam zdjęcia na strony takie jak digart.pl -ale opinia posiadaczy Alphy -bezcenna.;D
to do rzeczy:
Dekolt w sam razcoolds napisał(a):
chyba zbyt duży dekolt miała
Drobne uwagi do kadru:
117 nie wykluczone, że chciałaś oczy złapać w mocnym punkcie ale za skutkowało to niefortunnym obcięciem czerepu, daj mocniejsze cięcie od góry - po czole - oczy uzyskają wówczas mocniejszą/solidniejszą "oprawę".
179 tu też chyba zbyt kurczowo trzymałaś sie trójpodziału co niestety "oszpeciło" lewa strone kadru, przytnij z lewej tą lukę między głową a krawędzią kadru.
Generalnie udało Ci sie ciekawa tonację w kolorze wypracować
jak już chyba wiecie lubię kombinować, tym razem kilka kadrów z deszczem i Olą w roli głównej, która uciekła mi do Anglii na całe wakacje agr. ;( no to do rzeczy
miłe dla oka kolory
portret to absolutnie nie moja dziedzina .
dwa pozostale nie bardzo do mnie trafiaja.
trochę mało deszczu jak na deszczową sesję - niemniej jednak Ola to moja ulubiona modelka w Twojej galerii.
trochę mało deszczu jak na deszczową sesję - niemniej jednak Ola to moja ulubiona modelka w Twojej galerii.
odskocznia mała od portretów
183 - nie za mocno nasycona ta zieleń no ale za to GO
185 - delikatnie - podoba mi się
Bertone napisał(a):
nie za mocno nasycona ta zieleń