Podziel się wrażeniami!
Zdecydowałem się w końcu na swoją galerię, nie będzie tu póki co takich rewelacji jak u innych, choć początki w większości wyglądały podobnie, ufam, że dzięki uwagom i wskazówkom mi tu udzielonym też podniosę swoje umiejętności. (tu szczególnie cenne dla mnie są techniczne )
Cześć zdjęć się powtórzy (już się tu pojawiły ), ale tym razem są wystawione aby zostały ocenione...
Z czym mam problem to wiem na starcie, kolory, ale co poradzę, póki co notebook lenovo, a więc dla fotografa, na razie na dobry dający się dobrze skalibrować ekran mnie nie stać.
Message was edited by: bart_m26
Message was edited by: bart_m26
Lajam napisał(a):
16 - bardzo przyjemny kadr.
To jeszcze jedno zdjęcie "przyrody właściwej"
16 i 18 podobają się
Co do kotków to za przedmówcami.Szukać tła i z ostrością walczyć, choć wiem , że z futrami prostej sprawy nie ma
zdjęcie 18 ciekawe
Na 18 ta czarna gałązka bardzo niekorzystnie. Poza tym
Lajam napisał(a):
Na 18 ta czarna gałązka bardzo niekorzystnie
Kolejne, znów strumyczek leśny, sam już mogę skrytykować to zdjęcie, moim zdaniem mogło być nieco niższe ujęcie, na swoją "obronę" tylko powiem, że już niżej nie byłem stanie rozstawić statywu, i tak obsługiwałem aparat kucając, sam statyw stał w wodzie ok 30cm...cóż, kadr, wybór miejsca to coś nad czym trzeba jeszcze popracować...
krzys1977 napisał(a):
No sam sobie dałeś recenzje.
krzys1977 napisał(a):
Trzeba się wyposażyć w statyw z możliwością montażu aparatu pod statywem, np. velbon sherpa 600
19 bardzo sympatyczna
18 na tak