Podziel się wrażeniami!
Witam wszystkich.
Proszę o waszą ocene kilku z moich zdjęć. (wszystkie zrobione na kitowym obiektywie)
część 2
drugie zdecydowanie się wybija
Szkoda tylko, że ostrość nie jest ustawiona na oczy
Pierwsze - ta świeczka mi nie pasuje zupełnie, przeszkadza.
Trójka - fajne, ale za dużo miejsca po prawej za mało po lewej - odwrotnie byłoby DUŻO lepiej
4 - zupełnie mi nie leży taki kadr i perspektywa
5 - niefajne światło i mało ciekawa poza.
Witaj
1. mi pomysl sie podoba tylko troche bym je zmienila swieczka nizej bo za bardzo odwraca uwage od dziewczyny a ona jest tu glownym tematem, wydaje sie,ze dziewczyna patrzy na plomien ale swieczka jest wczesniej na planie.
2. fajne, faktycznie ostrosc na oczy i zle wykadrowane troche obcioles dziewczyne
3. pomysl tez mi sie odoba ale ostrosc i kadr trzeba by poprawic
pozostale dwa juz nie bardzo mi sie podobaja, masz ciekawe pomysly troche poprawic technike i beda ciekawe fotki.Powodzenia
Witam
Lajam napisał(a):
drugie zdecydowanie się wybija
Szkoda tylko, że ostrość nie jest ustawiona na oczy
Pierwsze - ta świeczka mi nie pasuje zupełnie, przeszkadza.
Trójka - fajne, ale za dużo miejsca po prawej za mało po lewej - odwrotnie byłoby DUŻO lepiej
4 - zupełnie mi nie leży taki kadr i perspektywa
5 - niefajne światło i mało ciekawa poza.
Witam. Dzięki za opinie. Miałem podobne zdanie o tych fotkach.
Dodaje 3 kolejne.
Modelka ma pomalowaną twarz (na jej życzenie). co sądzicie o takich fotach?
cezarpl napisał(a):
Miałem podobne zdanie o tych fotkach.
Fotki lepsze, ale na przyszłość wybierz jedną z trzech, tą wg Ciebie najlepszą
Dla mnie ósemka
Popracuj jeszcze nad zmniejszaniem (chyba nie wyostrzasz, a jeśli tak, to za mało) i konwersją do BW.
hehe nie sprawdzałem... normalnie chiałem swoją opinie skonfrontować z opinią innych. Wiadomo że nie mogę być obiektywny w ocenie swoich prac.
Lajam napisał(a):
Popracuj jeszcze nad zmniejszaniem (chyba nie wyostrzasz, a jeśli tak, to za mało).