Podziel się wrażeniami!
Witam wszystkich użytkowników forum . Przez jakiś czas tu zaglądałem i szwendałem się przeglądając jedynie tematy. Dziś doszedłem jednak do wniosku, że fajnie byłoby również coś pokazać i przede wszystkim czegoś się nauczyć. Tak więc mam nadzieję na dużą ilość konstruktywnej krytyki . Pozdrawiam serdecznie
trebor napisał(a):
78 mi się bardzo podoba, co by tu nie mówić najlepsze z ostatniej wrzuty
72 - bardzo
trebor, krzys1977 i kasztanowiec wielkie dzięki , cieszy mnie fakt, że choć niektóre z zdjęć się podobają Tym razem na warsztat wziąłem fotografie uliczną, mam nadzieję, że nie wyszło najgorzej . Krytyka mile widziana .
KarolG napisał(a):
Tym razem na warsztat wziąłem fotografie uliczną, mam nadzieję, że nie wyszło najgorzej . Krytyka mile widziana .
Fajna konwersja do cz-b, ale nie podoba mi się skośne kadrowanie, kompozycja...
W pierwszym obcięte koło i za dużo miejsca za plecami rowerzysty.
Drugie - nie za bardo wiem o czym jest ta historia.
Trzecie byłoby najlepsze, gdyby je wyprosrować i odciąć prawą stronę, tak na wyskości latarni...
Przepraszam, nie znam się na streetach, ale tak to bym widział
Dzięki kasztanowiec i Rutek 68 wszelka krytyka jest cenniejsza niż złoto . W końcu udało mi się ruszyć cztery litery w jakieś ustronniejsze miejsc. Wylądowałem w Krakowie i tam próbowałem swoich sił . Wszystkie zdjęcia zostały wykonane Heliosem 44M 2/58mm.
Z ostatniej wrzutki: 83 jest fajne, chociaż trochę krzywo, no i 85 - pan lewitujący . W tym ostatnim troszkę mi osoba siedząca za nim przeszkadza, jakoś tak rozprasza.
masthere dzięki , od jakiegoś czasu mam w domu kociaka z adopcji "modelka" niezwykła a się zowie Myszka .
nie wiem co to za kolorowe coś wystaje jej spod łebka, ale wygląda źle. No i czemu Myszka ma obcięte uszka?
To łodyga kwiatka , rzeczywiście może lepiej było zrobić zdjęcie w pionie wtedy było by widać i łodygę i uszka.