Podziel się wrażeniami!
Witam wszystkich użytkowników forum . Przez jakiś czas tu zaglądałem i szwendałem się przeglądając jedynie tematy. Dziś doszedłem jednak do wniosku, że fajnie byłoby również coś pokazać i przede wszystkim czegoś się nauczyć. Tak więc mam nadzieję na dużą ilość konstruktywnej krytyki . Pozdrawiam serdecznie
196 jak dla mnie
krzys1977, 12MaRTiN90, akamel dziękuje za odwiedziny . Dzisiaj byłem testować nowy nabytek, szkiełko Minolta 35-70 f4. Jak dla mnie rewelacja , jestem bardzo zadowolony choć pewnie więcej będę mógł powiedzieć po kilku dniach użytkowania. Tymczasem wrzucam "Mglisty jesienny poranek" .
mglisty poranek - dobry klimat
shprot dzięki , to ja teraz również wrzucę jakieś kiczyki . Zdjęcia robiłem w Będzinie, zasadniczym celem miał być stary cmentarz Żydowski ale niestety dobrze go nie oświetliło więc zrezygnowałem na rzecz bardziej parkowo-jesiennych klimatów .
Łał ale klimatyczne Na ostatnim nieco przeszkadza ten samochód w tle ale i tak fajnie udało Ci się złapać chwilę.
catintheflat napisał(a):
Łał ale klimatyczne Na ostatnim nieco przeszkadza ten samochód w tle ale i tak fajnie udało Ci się złapać chwilę.
Ładne światło, ktoś niezbyt znający temat powiedział mi, że październik w naszej szerokości geograficznej jest najlepszy dla fotografów...miał chyba rację
Mglisty poranek- fajny i dobrze poukładany kadr.
Parkowe- fajny klimat(kolory, światło etc.), choć mam wrażenie, że z miejsca szło więcej wyciągnąć(kompozycja).
Co do cmentarzy, to często światło utrudnia sprawę.
Pozdro
Karol,
Zdecydowanie 198 .
Pionowe kadry juz nie powalaja.Jakkolwiek nie wiem czy byla mozliwosc zrobienia tych zdjec kiedy slonce bylo jeszcze nizej.
Pozdrawiam
O jaaa...
Niesamowite