anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Kilka fotek z Akademi Sony Centre (warszaty Żywiec)

oldguest
Początkujący

Kilka fotek z Akademi Sony Centre (warszaty Żywiec)

Filka fotek z warsztatów Foto-Wideo organizowanych przez naszą firmę dla klientów. Korzystając z okazji załączam pozdrawiania dla FotoTeamu.

A700 + kitowy obiektyw :shock:

4 ODPOW. 4
oldguest
Początkujący

I jeszcze kilka

2 foty A700 + CZ SAL85 F1,4 były robione w serii na continusie wyszedł całkiem fajny "filmik". Mogę zamieścić całą serię zdjęć (są wybrane tylko 2).

Zapomniałem dodać można krytykować ;)

digo-----
Początkujący

Witam

Najbardziej podoba mi się DSC02166 za ten uchwycony piasek w górze no i postawę konia z piękną grzywą, jednocześnie to ostre zdjęcie DSC01978 też prezentuje się bardzo dobrze.

profile.country.en_GB.title
sadam_
Użytkownik

Na początku dwie uwagi formalne:
- numeruj zdjęcia, łatwiej komentować
- dlaczego kolejny album? Jakoś tak się przyjęło, że każdy ma jeden - jest porządek, łatwiej zauważyć rozwój. Jeżeli chciałeś zmienić tytuł albumu to wystarczyło edytować pierwszy post. Może poproś któregoś z modów, żeby scalił wątki?
A teraz zdjęcia:
panoramowanie - wydaje mi się, że użyłeś zbyt długiego czasu 1/60s przez co nie do końca zamroziłeś ruch konia.
dwa kolejne (te ostrzejsze) - w sumie fajne tyko co robi tam ten gość? - przeszkadza :D, to samo słup po lewej.
A700+kit - piękny ruch konia, czyste tło. Jedyne czego brak to całej przeszkody.
te dwa z 85-tki - bardzo ładne.

oldguest
Początkujący

sadam napisał(a):

- numeruj zdjęcia, łatwiej komentować

Będę pamiętał

sadam napisał(a):

- dlaczego kolejny album? Jakoś tak się przyjęło, że każdy ma jeden - jest porządek, łatwiej zauważyć rozwój. Jeżeli chciałeś zmienić tytuł albumu to wystarczyło edytować pierwszy post. Może poproś któregoś z modów, żeby scalił wątki?

No cóż inny temat - nowy temat, widać obyczaje są inne, człowiek się uczy całe życie. Jak "mody" uważają niech skleją.

sadam napisał(a):

dwa kolejne (te ostrzejsze) - w sumie fajne tyko co robi tam ten gość? - przeszkadza :D, to samo słup po lewej.

Myślałem o rzuceniu kamieniem ale obok stał pies :? Ze słupem trafna uwaga.

sadam napisał(a):

te dwa z 85-tki - bardzo ładne.

Miło że się komuś podobają. Też uważam że najlepiej wyszły. No i obiekt(y) były bardzo fotogeniczne.