Podziel się wrażeniami!
i ja postanowiłem pokazać forumowemu gronu swoje prace
zapraszam do oglądania i wyrażania swoich opinii - przyjmę krytykę na klatę, więc bez obaw
doslav napisał(a):
Mam nadzieję, że kris załapał... Jeśli nie - chętnie zdradzę "tajemny przekaz doslava"
paulina napisał(a):
kris może załapał ale Ja nie....
czarno biała fotografia ma swój urok...
80 Mój faworyt
Ps. A "lektur" u Mnie pod dostatkiem...
następne widzę
zdecydowanie jestem za 79ką
80 bardzo ciekawa
78 i 79....no jak nie Twoje
Zdecydowanie ładniej pokazywałeś Anię, choćby wczesniej. Te fotki raz, że centralnie i mimo dobrej woli nie znajduję uzasadnienia dla takich kadrów, dwa że obróbka jest strasznie kontrastowa i moim zdaniem dużo to odbiera Ani. Dwa zdjęcia i dwie zupełnie inne osoby. Coś mi nie pasuje.
80 - classico i tak jest bardzo fajnie
Trzeba było zmienić kolejność (tzn. najpierw ta seria a potem poprzednia) a tak rozbestwiłeś mnie poprzednimi i trudno będzie je przebić Bardzo mi się podobają ostatnie trzy niemniej jednak przedostatnia seria trochę bardziej...
paulina napisał(a):
kris napisał(a):
Tak ! Ania jest piękna
bdb wszystkie 3
Dziękuję za wizytę
czarno biała fotografia ma swój urok...
Lajam napisał(a):
Zdecydowanie ładniej pokazywałeś Anię, choćby wczesniej. Te fotki raz, że centralnie i mimo dobrej woli nie znajduję uzasadnienia dla takich kadrów, dwa że obróbka jest strasznie kontrastowa i moim zdaniem dużo to odbiera Ani.
doslav napisał(a):
Trzeba było zmienić kolejność (tzn. najpierw ta seria a potem poprzednia) a tak rozbestwiłeś mnie poprzednimi i trudno będzie je przebić
doslav napisał(a):
paulina napisał(a):
To przeczytajcie parę stron za mnie
kris napisał(a):
Tak ! Ania jest piękna