anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

krzyho4 .- pożegnanie

krzyho4
Początkujący

krzyho4 .- pożegnanie

:c37

371 ODPOW. 371
witsu------
Początkujący

Witam!
Pooglądałem sobie Twoje zdjęcia i cóż mogę powiedzieć... Widać, że starasz się kombinować i robisz postępy. Szkoda, że nie numerujesz po kolei tylko każdy wrzut osobno. Trudno się w takim układzie odnieść do poszczególnych zdjęć, bo jeśli napiszę że podoba mi się zdjęcie nr 3 to czy każdy zrozumie o które mi chodzi? Jeśli możesz to popraw numerację.
W Zatorze też byłem w te wakacje. Może coś wrzucę do swojego albumu. A w Inwałdzie też byłeś?

krzyho4
Początkujący

witaj Witsu masz racje z ta numeracja troche sie pogubilem , ale mysle ze od teraz bedze ok , zmienac tego co jest nie ma sensu bo dopiero byl by mlyn .
tak bylem w Inwaldzie, tam dopiero mozna pocwiczyc w kadrach widzialem takie foto ze nie szlo rozpoznac czy to miniaturka czy real , ale cuz po ataku wirusa wszystke stracilem :cry:

witsu------
Początkujący

Przykre to co napisałeś. Szkoda zdjęć. Ale z drugiej strony jest okazja by pojechać tam drugi raz. W końcu spod Krakowa nie masz daleko.
Mnie w Inwałdzie najbardziej podobała się kopia bazylika św. Piotra i zielony labirynt. Z juniorem dłuuugo szukaliśmy wyjścia :-)
W najbliższym czasie wrzucę jakieś foty z tamtych miejsc do mojej galerii. Zapraszam w odwiedziny, będziesz miał porównanie.

krzyho4
Początkujący

tak masz racje , bazylika i coloseum robi wrazenie ,

czekam na fotki i pozdrawiam

krzyho4
Początkujący

:c10 rozowo

witsu------
Początkujący

Domyślam się, że to zamierzchłe analogowe czasy ;-)
6 i 7 bardzo fajnie. Rozumiem, że 8 pokazałeś jako materiał wyjściowy do zdjęcia nr 6, bo jeśli nie to te rysy strasznie szpecą.

profile.country.PL.title
JennyM-----
Poszukiwacz

6,7 :thumbsup:

Creatoor
Początkujący

8ka - miałem kiedyś takie kartki pocztowe. Kiedy to było.... Ciekawa konwersja

profile.country.en_GB.title
Michal.
Poszukiwacz

8 - zdjęcie ma coś w sobie ale nie dla mnie, konwersja stylizowana na starą fotografię dla kwiatków jakoś mi nie pasuje...

profile.country.pl_PL.title
doslav.
Poszukiwacz

8-ka ciekawa ale zdecydowanie najbardziej podoba się szóstka :thumbsup: Dobre kolorki (mimo, że różowe) ;)