anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Kuba H1 - Nie miejcie litości ;)

Kuba------
Początkujący

Kuba H1 - Nie miejcie litości ;)

Będzie więcej ... wkrótce.

29 ODPOW. 29
ci.nek
Początkujący

Witaj
Wyostrzaj zdjęcia po ich zmieszaniu, leci kadr, ale kolory i pomysł fajny tylko ja nie umieszczałbym tej wieży centralnie. czekam na nowe ;)

Kuba------
Początkujący

Witaj
Wyostrzaj zdjęcia po ich zmieszaniu, leci kadr, ale kolory i pomysł fajny tylko ja nie umieszczałbym tej wieży centralnie. czekam na nowe ;)

Tak jak się spodziewałem ;) zwróć uwagę na komentarz samego pliku ( kompozycja zamierzona! ) powiedz mi jeszcze co masz na myśli przez wyostrzanie po zmieszaniu?

Kuba------
Początkujący

znów nocą i nie wymiarowe :tongue_winking:

ci.nek
Początkujący

Kuba napisał(a):

Tak jak się spodziewałem ;) zwróć uwagę na komentarz samego pliku ( kompozycja zamierzona! )

Poddałeś fotkę krytyce i ocenie wiec mówię Ci co o niej sądzę ;)
Zamierzone może być również zdjęcie z dekielkiem na obiektywie :D

Kuba napisał(a):

powiedz mi jeszcze co masz na myśli przez wyostrzanie po zmieszaniu?

mam na myśli, że zdjęcie po zmniejszaniu w programie graficznym traci ostrość, którą trzeba przywrócić programem.

Kolejna uwaga, numeruj fotki w przyszłości pomaga to w komentowaniu.
To pierwsze zdjęcie fajniejsze, bo na 2 rozprasza to jasne światło.

stalker-----
Początkujący

Mi się bardzo podobają twoje fotografie oby tak dalej =]

Creatoor
Początkujący

Postaraj się zamieszczać fotki o wymiarach najdłuższego boku max. 800 px. Trudno oglądać.
Numeruj fotki.
Wieża - Nie wiem co miałeś na myśli mówiąc, że kompozycja jak najbardziej zamierzona? Kadr straszny. Za dużo na dole i na górze niepotrzebnej przestrzeni, krzywo, wieża się wali i centralnie umieszczona (trudno zrozumieć dlaczego, tym bardziej, że po lewej nie ma nic ważnego).
Kopalnia - połowa zdjęcia to ściana lasu, która do niczego się nie przydała. Na zdjęciu masa czarnych kropeczek. Nie wiem co to. Robiłeś te zdjęcie przez okno samochodu?
Zdjęcia nie wyostrzyłeś, twoja sprawa ale przez to wyglądają jak nie ostre.

Kuba------
Początkujący

zmniejszone wyostrzone ale :| nie wiem jaki jest sens oglądania zdjęć które są trzema pikselami na krzyż

profile.country.PL.title
Tadeusz.O
Doradca

Kuba napisał(a):

zmniejszone wyostrzone ale :| nie wiem jaki jest sens oglądania zdjęć które są trzema pikselami na krzyż

Witam.
A jaki jest sens oglądania obrazów przez dziurkę od klucza?
A tak właśnie ogląda się zdjęcia, które nie mieszczą się na ekranie.
Ostatnie - żabole - podoba mi się. Pierwsze też byłoby niezłe, gdyby odciąć dół, lewą stronę i wyprostować.
Pozdrawiam.

------------------------------
fotoamator
Kuba------
Początkujący

ooo lubię jak mnie chwalą :)