Podziel się wrażeniami!
Będzie więcej ... wkrótce.
Witaj
Wyostrzaj zdjęcia po ich zmieszaniu, leci kadr, ale kolory i pomysł fajny tylko ja nie umieszczałbym tej wieży centralnie. czekam na nowe
Witaj
Wyostrzaj zdjęcia po ich zmieszaniu, leci kadr, ale kolory i pomysł fajny tylko ja nie umieszczałbym tej wieży centralnie. czekam na nowe
znów nocą i nie wymiarowe
Kuba napisał(a):
Tak jak się spodziewałem zwróć uwagę na komentarz samego pliku ( kompozycja zamierzona! )
Kuba napisał(a):
powiedz mi jeszcze co masz na myśli przez wyostrzanie po zmieszaniu?
Mi się bardzo podobają twoje fotografie oby tak dalej =]
Postaraj się zamieszczać fotki o wymiarach najdłuższego boku max. 800 px. Trudno oglądać.
Numeruj fotki.
Wieża - Nie wiem co miałeś na myśli mówiąc, że kompozycja jak najbardziej zamierzona? Kadr straszny. Za dużo na dole i na górze niepotrzebnej przestrzeni, krzywo, wieża się wali i centralnie umieszczona (trudno zrozumieć dlaczego, tym bardziej, że po lewej nie ma nic ważnego).
Kopalnia - połowa zdjęcia to ściana lasu, która do niczego się nie przydała. Na zdjęciu masa czarnych kropeczek. Nie wiem co to. Robiłeś te zdjęcie przez okno samochodu?
Zdjęcia nie wyostrzyłeś, twoja sprawa ale przez to wyglądają jak nie ostre.
zmniejszone wyostrzone ale nie wiem jaki jest sens oglądania zdjęć które są trzema pikselami na krzyż
Kuba napisał(a):
zmniejszone wyostrzone ale nie wiem jaki jest sens oglądania zdjęć które są trzema pikselami na krzyż
ooo lubię jak mnie chwalą