anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

makro fotografia/DSC-h2

corsaris
Początkujący

makro fotografia/DSC-h2

proszę o ocenę i komentarze

16 ODPOW. 16
midnight93
Początkujący

Ponieważ się nie znam na technikach robienia zdjęć, nie umiem ocenić czy zdjęcie jest wykonane dobrze. :D Myślę, że na pewno znajdzie się jakiś profesjonalista, który zrobi to lepiej. A powiem tak: ujecie jest ciekawe i szczerze mówiąc, to kompletnie nie mam pojęcia co ono przedstawia. Pozdrawiam i czekam na nowe prace do oceny ;)

profile.country.PL.title
kris..
Pasjonat

gdyby zdjęcie było bardziej klarowne / czyste / pozbawione szumu - byłoby bardzo interesujące ;)

Początkujący

fotka bardzo ciekawa, ale tak jak mówi kris te szumy psują dużo.

profile.country.PL.title
Paulina.
Poszukiwacz

fotka bardzo ciekawa, ale tak jak mówi kris te szumy psują dużo.

Witaj corsaris :D

ci.nek i kris juz Cie ocenili :smileyevil: ,jesli chodzi o Mnie to poczekam na nastepne a narazie podoba Mi sie to jedno...
pozdrawiam.

corsaris
Początkujący

dzięki za podpowiedzi :) jako początkujący fotograf mam nadzieję iż wasze wypowiedzi pomogą mi doskonalić tę dziedzinę :) dzięki

profile.country.PL.title
Paulina.
Poszukiwacz

1 biedrona fajna naprawde przyciaga uwage...
2 ranek Ja niemam zastrzezen
3 fajnie ale szkoda ze ta duza kropla jest nieostra wtedy fotka byłaby ekstra.......

corsaris
Początkujący

staram się jak mogę ale cóż :) czasem tak bywa że ręka drgnie i klopsssssss :slight_smile: ale dzięki za opinię miło choć raz przeczytać że jest ok :kissing_heart: dzięki

profile.country.PL.title
Paulina.
Poszukiwacz

Wiesz ,Mi sie moze podobac ale jesli chodzi o technike i jakosc zwiazana z robieniem zdjec to inni napewno Ci doradza lepiej ;) jak dla mnie jestes na dobrej drodze...

ci.nek
Początkujący

Na początek taka moja uwaga numeruj zdjęcia, łatwiej wtedy komentować ;)
Sam cały czas uczę się fotografii i dam Ci taką radę :smileyarrow: poczytaj o mocnych punktach i złotym podziale.
Najbardziej podoba mi się biedronka, ale w innym kadrze była by dużo lepsza
tu moja propozycja: http://zapodaj.net/13326414.jpg.html

paulina napisał(a):

3 fajnie ale szkoda ze ta duza kropla jest nieostra wtedy fotka byłaby ekstra.......

dokładnie, brakuje jej ostrości, a czemu tło zmieniłeś? to jednolite jest dla mnie nijakie ;)