anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Moja galeria

profile.country.pl_PL.title
marry_d
Początkujący

Moja galeria

Witam. Przedstawiam mój pierwszy zbiór zdjęć, które moim zdaniem są najlepsze. Są to próby portretu, mackro i innych. Czekam na opinie i rady.

22 ODPOW. 22
marry_d
Początkujący
marry_d
Początkujący
marry_d
Początkujący
marry_d
Początkujący

Ostatnie

profile.country.en_GB.title
sadam_
Użytkownik

marry_d - fajnie, że zmniejszyłaś wagę Swoich zdjęć, ale czy mogłabyś przy okazji zmniejszać też ich rozdzielczość(800x600pikseli w zupełności wystarcza do prezentacji w necie)? Uwierz mi - bardzo ciężko ogląda się zdjęcie np. 7 kiedy to widzę albo głowę postaci albo jej uciętą dłoń. Przy okazji, przy tej rozdzielczości (1525x2278pikseli) zjechanie z wagą do 136KiB spowodowało powstanie dziwnych plam - tak działa kompresja - coś za coś :(
Jeżeli używasz wbudowanej lampy - postaraj się usunąć efekt czerwonych oczu - zdjęcie dziewczyny z papierosem (na szczęście nie zapalonym).
Zdjęcie nr 4 - nakładałaś tło?Na ciele dziewczyny widać tą samą kratkę :(
Mam nadzieję, że Cię nie zniechęciłem :P

Starosta.
Początkujący

Witam :)
Taka uwaga, trochę mniejsze piksele. Przy tej dużej rozdzielczości nie da się podglądać zdjęcia. Za bardzo traci na jakości ;)
Najlepsze zdjęcie ze wszystkich to moim zdaniem 7. Bardzo dobrze u chwycony mężczyzna w GO i super rozmyte tło :)

Pozdrawia Starosta :grin:
marry_d
Początkujący

Wielkie dzięki za odpowiedzi. Następnym razem zastosuje się do uwag :D Co do zdjęć, żadne nie było przerabiane,a odnośnie zdjęcia nr 4 to efekt ten został uzyskany przez roletę wisząca w oknie. Wiem, bardzo to amatorskie,ale jak człowiek nic nie wie to próbuje wszystkiego,a że akurat był piękny słoneczny dzień,wiec skorzystałam z wiszącej w oknie rolety jako tła :)

Zdjęcia pomniejszone, zatem zapraszam do dalszej krytyki.

profile.country.PL.title
kris..
Pasjonat

1. Smutno i nieostro
2.Fajne. Bo śmiech to zdrowie. Pozytywnymi emocjami naładowane zdjęcie.
3. Gdyby tak trochę zielonego listka się tam pojawiło...ja wiem, że nie ma się wpływu na takie rzeczy, ale w takiej wersji to zdjęcie jest do zachowania dla siebie :rolling_eyes:
4. Smutno. Pewnie miało być poważnie. Ale wyszło inaczej.
5. Czerwone oczy. Pisałeś, że nie obrabiasz zdjęć. Może warto się "poświęcić" ;)
Poza tym papieros na zdjęciu albo się pali albo go nie ma wcale
6. Nie podoba mi się. Tory w ogóle są dla oklepanym tematem/miejscem na portrety.
7. Szkoda obciętej dłoni. Ale to najlepsze zdjęcie tego chłopaka.
8. Chciałeś zatrzymać czas kiedy ona o czymś marzy....Zbyt dużo jest na zdjęciu....nie podoba mi się to zdjęcie bo w sumie nie uchwyciłeś tego co chciałeś (zapewne :P )
9. Grzyb, jak to grzyb - nie wzrusza, a wręcz przeciwnie...
10. Fajne oko. Ja bym troszkę kadr przesuną w lewo. Tak żeby oko było bardziej w GP rogu ;)
11. i 12. mi się zupełnie nie podobają.

pozdrawiam :D

marry_d
Początkujący

Witam. Kilka nowszych zdjęć. Proszę o uwagi :)