Podziel się wrażeniami!
Oto zdjecia mojego goscia dzisiaj na dzialce nie bylam przygotowana na jego przybycie ale pare fotek udalo mi sie strzelic wpisy mile widziane pozdrawiam
a to z wczorajszego wypadu i co juz sie kapia sorki za jakosc ale bylo dosc daleko
jeżeli chodzi o zaskrońca to 8 najlepsza jak dla mnie
11 - bardzo ciekawie pokazana
A mi się trawa podoba. Fajna ostrość i kolorki.
Dziekuje bardzo za słowa otuchy staram się jak mogę
mi się nr8 b. podoba,
osobiście nie zrobiłabym takiego zdjęcia,
zaskroniec to pół bedy, ale przecież mamy też żmiję zygzakowatą w lasach,
a to ustrojstwo jadowite i niestety u mnie w okolicy pełno tego
Krytykowac
Trawka też mi się widzi ale dwa ostatnie Drzewka do mnie kompletnie nie przemawia choć kolorki mi się podobają, natomiast kos (bo to chyba kos jest?) - jakiś taki... Ostatnio dostałem "parówkową nagrodę" od Tadeusza za pełną dziurę i tu chyba o to samo chodzi.
Niech mnie ktoś poprawi jeśli błądzę.
A seria z zaskrońcami - milutka
to moze pare slow na moje usprawiedliwienie,dorwalam sie do "flinty" :smileyhappy:doslav napisał(a):
Ostatnio dostałem "parówkową nagrodę" od Tadeusza za pełną dziurę i tu chyba o to samo chodzi.
W 14 coś te makro nie wyszło Gdyby ten kwiatek był cały w GO byłoby o wiele lepiej.
W 15 to już jest to choć szkoda, że biedronka nie jest bardziej ostra
Hmm... Jako wielbiciel badylków wszelakich czuję się wywołany do tablicy. Poza tym co wyżej już Starosta napisał dodam tylko, że kolorystyka w 14 baaardzo mi się podoba
Aha!.. A co było takie regularno-ukośne w tle biedronki? Nie, żeby mi przeszkadzało - tak z ciekawości pytam