Podziel się wrażeniami!
Oto zdjecia mojego goscia dzisiaj na dzialce nie bylam przygotowana na jego przybycie ale pare fotek udalo mi sie strzelic wpisy mile widziane pozdrawiam
ale przyznaj że delikatnie to irytuje jak osoby patrzące, odmiennie interpretują i myślą, że to są błędy w fotografii
22 - Bardzo dobre. Pokusiłbym się o trochę dłuższy czas niz 1/13, ale koniecznie na statywie. Efekt osiągnięty. Podoba mi się.
24 -
Tak mialo byc ostorosc lapalam na drugim planie
alpol6 napisał(a):
ale przyznaj że delikatnie to irytuje jak osoby patrzące, odmiennie interpretują i myślą, że to są błędy w fotografii
19, 20, 21 - nie mam zastrzeżeń gratuluje cierpliwości
22 - myślę, że Ci się to udało
23 - była użyta lampa cień za kwiatkiem
24 -
Starosta napisał(a):
23 - była użyta lampa cień za kwiatkiem
nie lampa nie byla uzyta to sloneczko dalo taki cien
Jakbys zajrzał w exifa nie bylo by wtopy
ale to nic glowa do gory i do przodu
I kolejne z wczorajszego dnia
24 - ładne kolory, szkoda tylko, że ta nieostra gałązka wkradła się centralnie i tak sterczy
26 - ładny obiekt, wyraźny, ładnie oświetlony. Trochę za dużo miejsca z tyłu ale skoro nie dało się nic więcej zrobić... a może jednak. Tak jak poniżej.
27 mało wyraźny i ten sam problem co w 26
Ps. Z góry przepraszam za modyfikację fotek, jeśli tylko masz coś przeciw to nie będę tego robił .
Creatoor napisał(a):
24 - ładne kolory, szkoda tylko, że ta nieostra gałązka wkradła się centralnie i tak sterczy
Creatoor napisał(a):
Ps. Z góry przepraszam za modyfikację fotek, jeśli tylko masz coś przeciw to nie będę tego robił .
ale tempo
a jak u Ciebie z selekcją ?
ja chciałbym się odnieść do wszystkich zdjęć ale dużo ich wrzuciłaś, więc nie da rady
podoba mi się 20 - bez korekcji. Ładnie drania zaskoczyłaś